Meksa Yatırım Afyon Belediyesi son çeyrekte işi bitirdi !!

TAKİP ET

İlk iki çeyrekte başa baş giden karşılaşmada, Afyon Belediyespor Basketbol takımımız Bahçeşehir Kolejini son çeyrekteki harika oyunu ile yenmeyi başardı ve bu sezon ki ilk galibiyetini aldı.

Bu sezon oynadığı iki maçını son dakikalarda kaybeden Meksa Yatırım Afyon Belediye Basketbol takımımız , İstanbul'da Bahçeşehir Koleji'ni 87-82 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı . Bahçeşehir Spor Kulubü ise üçüncü haftayı da galibiyetsiz tamamladı.

 

Maçın sonuna kadar mücadaleyi bırıkmayan Afyon Belediye Basket  son çeyrekte sadece on sayıya izin verdi, Afyon Basketbol takımımız son 2 dakikada 9-2'lik seri ile maçı çevirmesini bildi.

 

Karşılaşmada Öne çıkanlar

 

Bahçeşehir Koleji: Trae Gordon 15 sayı, 11 asist, 4 ribaund, Dwight Hardy14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Cameron Clark 14 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Sean Armand 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist

 

Meksa Yatırım Afyon Belediye: Corey Davis 21 sayı (4/7 üçlük), 5 ribaund, 3 asist, Gregor Hrovat 14 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Jordan Crawford 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Talib Zanna 14 sayı, 8