Mehmet Zeybek ve Ak Parti Meclis üyelerinden destek

TAKİP ET

Bir aylık maaşını korona virüs sebebiyle mağdur olan ihtiyaç sahibi yurttaşlar için bağışlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 'Gün Milli Birlik Günü' dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın korona virüsü ile mücadele kapsamında başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir aylık maaşı ile birlikte AK Parti gurubuna mensup Belediye Meclis Üyeleri ile beraber 80 bin TL’lik bağışla destek oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Milli Dayanışma Kampanyası ve tüm siyasi partilerin teşkilat mensuplarına, belediye başkanlarına ve bürokratlara yapmış olduğu bağış çağrısı sonrasında Afyonkarahisar’da ilk açıklama Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Ak Parti’li Belediye Meclis Üyelerinden geldi.

Millet olarak birlik, birliktelik, dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket ettikleri zaman her çeşit zorluğun üstesinden geldiklerini dile getiren Başkan Zeybek, kampanyaya destek veren AK Parti’li Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Türkiye'nin dört bir tarafında ve Afyonkarahisar’da da ekonomik anlamda zor günler yaşamakta olan yurttaşlara destek olmak adına başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasını sonuna kadar desteklediklerini dile getiren Başkan Zeybek; “Millet olarak birlik, birliktelik ve dayanışma ruhuyla hareket ettiğimiz zaman nice zorlukları hep beraber aştık, bugünde dünya çapında global bir tehdit haline dönüşen ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine yol açan korona virüs salgını karşısında yine dayanışma ve kenetlenme ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor. Bu vesile ile partimize mensup Belediye Meclis Üyelerime desteklerinden dolayı teşekkürler’’ dedi.