Mehmet Zeybek Sadıkbey Mahallesini ziyaret etti!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan ve çalışma ekibi ile beraber Afyonkarahisar Merkeze bağlı Sadıkbey Mahallesi’ne giden Zeybek , mahalle sakinlerinin problemini yerinde görerek taleplerini aldı. Milletimizin hizmetinde olmaya ve gönüller kazanmaya devam ettiklerini ifade eden Zeybek Başkan, “Bizleri bütün samimiyetiyle karşılayan halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Mehmet Zeybek burada yaptığı açıklamada” Bu haftaki Cuma ziyaretimizi Sadıkbey Mahallesi’ne yapalım istedik. Cuma namazımızı kıldıktan sonra Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle bir arada mahallemizin eksikleri nedir? Talepleri nedir? Onları dinliyoruz. Talep ve kusurları yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Allah'ın izniyle Afyonkarahisar'ın bütün mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe mühim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkla bir arada elimizi taşın altına koyacağız. Her anlamda Afyon’umuzu imrenilen bir kent durumuna getireceğiz inşallah” dedi.

Sadıkbey Mahalle Muhtarı Hüseyin Sağlam ise “Sağolsun Başkanımız mahallemizi ziyaret etti. Eksiklerimizi, taleplerimizi kendine ilettik. Her daim kendisinin arkasındayız. Ne vakit bir sıkıntımız olsa bizlerin yanında. Rabbim kendisinden razı olsun” dedi. 

mehmet zeybek sadıkbey mahallesi