Mehmet Zeybek her fırsatta esnafı ziyaret ediyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek her fırsatta esnafı ziyaret ederek problem ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm geliştirmeye devam ediyor

Başkan Mehmet Zeybek, yoğun programlarına rağmen vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Zeybek, esnafımızın problemini dinleyerek taleplerini aldı.

Zeybek, vazifeye geldiği günden beri derli toplu olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini Ramazan ayı içersinde de devam ediyor. Ziyaretleri esnasında gittiği esnaflara hayırlı ramazanlar dileklerinde bulunarak, çalışan personelin de Ramazan-ı Şerifleri’ni kutladı. Sosyal uzaklık kuralının uygulandığı ziyaretler kapsamında Başkan Zeybek esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diledi.

GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ AFYONKARAHİSAR DEMEK
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa büyük ehemmiyet verdiğini bildiren Başkanımız Zeybek; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak her vakit esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın gelişmesine katkı sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlarla omuz omuza sunarak şehrimizi güzelleştiriyoruz. Toplumuzun her kesimi ile diyalog durumunda oluyor, fikirlerini ehemmiyetsiyoruz. Esnaf ve vatandaşımızın kanaatleri bizim amacıyla çok ehemmiyetli. Biliyoruz ki kuvvetli esnaf, kuvvetli Afyonkarahisar demek. Onun amacıyla her vakit esnafımızla işbirliği içersinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi bir arada yöneteceğiz, bir arada güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan bütün esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri amacıyla teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi.

Esnaflarımız ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in bu nazik ziyareti amacıyla duydukları memnuniyeti dile getirerek inşallah yıla daha güzel bir Ramazan ayında hep bir arada iftarlarda buluşarak bu zor günleri geride bırakmak istediklerini ifade ettiler.