Mehmet Zeybek, Dairecep Mahallesini ziyaret etti!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretleri ile sürdürüyor. Bu haftaki ziyaret yeri Dairecep Mahallesi oldu.

Dairecep Mahallesi sakinleri ile buluşan Zeybek, Mahalle Muhtarı Ömer Ortaç’ın taleplerini ve görüşlerini aldı. Mahalle sakinlerini, belediyenin gerçekleştirdiği ve 2022 yılı yatırım programında yer alan çalışmalar hakkında bilgilendirerek istişarelerde bulundu.

Zeybek’in ziyaret programına Başkan Yardımcımız Murat Öner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve birim müdürleri eşlik etti. Ziyaret kapsamında çocuklar ile de bir araya gelen Başkan Zeybek onlara çeşitli hediyeler verdi. Başkanımıza teşekkür eden çocuklar da aldıkları hediyelerden dolayı büyük sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz yıl vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde birçok önemli hizmeti gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkanımız Zeybek; “ Çocukluğumun geçtiği mahallede hemşehrilerimle birlikte olmaktan mutluyum. Muhtarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Aldığımız talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz. Geçen yıl tüm mahallelerimizi iki kere ziyaret ettik. Bu yılda da inşallah yine vatandaşlarımızın desteği ile önemli projeleri hayata geçireceğiz. Şehrimize hizmet için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Çünkü biz millete hizmet için varız” dedi.

Programda Başkan Zeybek, Muhtar Ortaç’a Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.