Mehmet Zeybek Ankara'da temaslarda bulundu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi : Belediye Başkanı Mehmet Zeybek dün Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Zeybek, Hamdolsun Ankara'da yaptığımız temaslar meyvelerini veriyor dedi

Afyonkarahisar’a hayata geçecek yatırım ve projeleri takip etmek üzere Ankara’ya giden Başkan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın yepyeni hizmet ve eserlerle tanışmaya devam edeceğini söyledi .

Ankara temaslarında ilk ziyaretini Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’e yapan Başkan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar için yapılacak projelerle ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Zeybek, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret ederek Afyonkarahisar’a yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.Başkan  Zeybek son ziyaretini  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah’a yaptı.

“ANKARA TEMASLARIMIZ  MEYVELERİNİ VERİYOR”
Ankara’daki ziyaretlerini değerlendiren Başkan Zeybek, “Hamdolsun Ankara’da yaptığımız temaslar meyvelerini veriyor. İnşallah güzel şehrimiz yeni hizmet ve eserlerle tanışmaya devam edecek. Memleketimize hizmet etme ve eser kazandırma noktasında temaslarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” ifadelerini yer verdi .