Mehmet Keklik'ten kadın kültür evine ziyaret

TAKİP ET

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'den Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kadın Kooperatifine Ziyaret

Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kadın Kooperatifine ziyarette bulunan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, ilk olarak Kadın Kültür Evinde kadınların hizmetine sunulan alanlarda incelemelerde bulundu.

Ardından Kadın Kooperatifinde bulunan üretim atölyelerini gezen Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, burada kadınların ürettiği ürünleri inceledi.

Vali Yardımcısı Keklik, Kadın Kültür Evi ve Kadın Kooperatifinde yürütülen faaliyetler, kurslar ve üretilen ürünler hakkında bilgiler aldıktan sonra Kadın Kültür Evinde kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Kooperatiflerimizin devreye girmesiyle kadınların üretimin bir parçası olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Keklik, kadınların emekle, gayretle ve büyük bir fedakarlıkla birbirinden güzel işler ortaya çıkardığını, kadınları desteklemeye, onları üretime daha çok dahil ederek kendi ekonomilerine katkı sağlamaları için gereken gayreti göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Vali Yardımcısı Keklik, Afyonkarahisar’ da kurulan Kadın Kültür Evleri ve Kadın Kooperatifleri arasında Emirdağ’ın bir marka haline geldiğini ve iyi bir örnek teşkil ettiğini de sözlerine ekledi.

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, yürütülen çalışmalardan ve kadınlara verdiği destekten ötürü Kaymakam Bilici’ ye ayrıca teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.