Masa Bayrağı ve Bayrak Özellikleri Nelerdir?

TAKİP ET

Masa bayraklarının kullanımı belirli bir amaca hizmet ettiği için genel olarak özel kurum ve kuruluşlarda görülmektedir

Bayrak sadece göndere çekilen türde değil, ayaklı sabit durabilen bayraklar ve masa bayrağı çeşitleri de bulunur. Masa bayrağı, masa başı çalışanların masalarının üzerlerine koydukları bayrak çeşitlerindendir.

Bugün gerek gönder bayrakları ve gerekse de masa bayrağı olarak hemen her yerde kullanılan bayrak, milletlerin ve devletlerin hür ve bağımsızlığının en önemli sembollerinden biridir. Sadece devletlerin değil kurumların, kuruluşların, dernek ve vakıfların da özel bayrakları olabilir.

Genellikle çalışma ve makam masalarının sağ taraf ve sol taraflarına konulur. Bugün çift masa bayrakları, tekli ya da daha fazla seçenekli masa bayraklarını bulabilirsiniz.

Masa Bayrağı Nerede Kullanılır?

Masa bayraklarının kullanımı belirli bir amaca hizmet ettiği için özel kurum ve kuruluşlarda görülmektedir. Bu tür bayrağın birçok farklı varyasyonunu görebilirsiniz.

Özellikle belirli bir alanda reklam yapmak için masa bayraklarının kullanılması da mümkün. Firmalar, dernekler, kurum ve kuruluşlar üzerlerinde kendi logolarının bulunduğu masa bayraklarını kullanırlar.

Ancak Türk bayrağı masa bayrağı olarak kullanılacaksa bunun kanunen geçerli olan maddeler hükmüne göre kullanılması zorunludur.

Masa Bayrak Çeşitleri

Günümüzde pek çok masa bayrağı çeşidi firmamız tarafından özen ve gayretle üretiliyor. Birli, İkili, üçlü masa bayrakları ve hatta dörtlü masa bayrakları da bulunuyor.

Türk Bayrağı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Türk Bayrağı Türk milleti açısından her zaman kutsal ve onurlu bir bayraktır. Türk Bayrağı, tarihten günümüze dünya üzerinde devletimizin bütünlüğünü ve bağımsızlığını temsil etmiştir.

Bayrak, üretimi yapılırken kullanılacak olan ölçüler, ay ve yıldızın oranları kanunen belirlenmiş oranlara uygun olmalıdır. Her zaman kaliteli olarak üretilmesi kuraldır.

Firmamız tarafından üretilen üstün kaliteli Türk bayrağı fiyatları dileyen herkese dilediği ölçülerde ve miktarlarda baskılanır. Türk Bayrağının üzerinde yer alan sembollerin geçerli ve kesin anlamları bulunmaktadır.

Türk Bayrağı Nerelerde Kullanılır?

Türk bayrağının istenilen her yere asılması kanunen yasaktır. Onun nerelerde ve ne şekilde kullanılacağı Bayrak kanunu ile belirlenmiştir.

Devlet dairelerinde, okullarda, devletin temsil edildiği makamlarda, resmî törenlerde, milli bayramlarda ve hatta milli maçlarda kullanılabilir.

Ne zaman ve ne şekilde asılacağı, göndere çekileceği de yasalarla karar altına alınmıştır.

Türk Bayrağı Ölçüleri ve Özellikleri Nelerdir?

Türk bayrağı ile ilgili her bir detay kanunen sınırlandırılmış ve çizgileri çizilmiştir. Bayrak üretimi de son derece hassas bir iştir. Bayrağın boyutu değil sembolleri arasındaki oranı kanunen belirlenmiştir.

Bugün firmamız tarafından çok çeşitte ve ebatlarda bayrak, masa bayrağı, flama ve diğer kurum ve kuruluş bayrakları uygun fiyatlarla üretiliyor.

Burada ürün, renk, kalıp ve kumaş ve baskı kalitesini de mutlaka standartlar dahilinde yapıyoruz.

Bayrak Fiyatları

Firmamız sadece Türk bayrağı değil, kurum ve kuruluşların bayraklarını, flamaları ve daha pek çok bayrak ve çeşitlerini özel baskı sistemi ile üretiyor.

Birbirinden özel olarak ve üstün kalitelerle üretilen her çeşit ve türdeki bayrakları en uygun bayrak fiyatları ile firmamızdan talep edebilirsiniz.


masa bayrağı türk bayrağı fiyatları bayrak fiyatları