MANİSA FUTBOL TAKIMI SEZONU AFYON'DA AÇTI

TAKİP ET

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor dün akşam Afyon'da yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

TFF 2. Lig’in yeni temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına ilimiz Afyonkarahisar’da başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor 2018-2019 sezonun ilk antrenmanını dün akşam saat 18.00’de kamp yaptığı Afyonkarahisar’da yaptı. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Levent Devrim oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Düz koşuyla başlayan ve yaklaşık bir saat süren sezonun ilk antrenmanı açma germe hareketlerinin ardından sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip Afyonkarahisar’da iki etaplı bir kamp dönemi gerçekleştirecek

Birinci etabı 31 Temmuz Salı günü tamamlayacak olan manisa ekibi , 2 günlük iznin ardından 3 Ağustos Cuma günü yine Afyonkarahisar'da 2.etap çalışmalara başlayacak .

 

20 Ağustos Pazartesi gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecek.

 

Manisa ekibi 23 Ağustos Perşembe günü ise Manisa’da toplanarak sezon hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam edecek.