Manisa'dan ağır iş makinelerini sabaha karşı sevk edildi

TAKİP ET

Türkiye'nin güneyini tutsak alan orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın bölgesine daha evvelce itfaiye vasıtalarını ve personelini gönderen Manisa Büyükkent Belediyesi, Muğla bölgesinde devam eden yangınlara katkı sunmak amacıyla ağır iş makinelerini sabaha karşı sevk etti.

 Ülke çapında başlayan ve çok sayıda bölgeyi etkileri altına alan orman yangınlarının denetim altına alınması amacıyla devletin bütün kurum ve kuruluşları seferber oluyor. Manisa Büyükkent Belediyesi de bölümdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda İtfaiye ekipleri, bölümde yürütülen söndürme çalışmalarında yer alıyor. Öte yandan Manisa Büyükkent Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Muğla bölgesinde devam eden yangınlara araya girmekde bulunulması amacıyla ağır iş makinesi, vasıta ve personel desteğinde bulundu. Bu tarafta 2 adet dozer, 1 adet ekskavatör, 3 adet çekici tır, 1 adet Isuzu servis aracı ve kent içersinde acil hallerde kullanılmak üzere 1 adet binek vasıta bölgeye gönderildi. Araçların Milas bölgesinde devam eden çalışmalara katılacağı belirtildi.