Lezzet Ustası Meşhur Hakan Usta!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz ay hizmete açılan Çıray Lokantasının leziz yemekleri büyük beğeni topluyor. Mutfağında çok sayıda yemek çeşidi bulunduran Çıray lokantasında birbirinden nefis yemekler Hakan Usta tarafından özenle hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da kısa bir süre önce hizmete açılan Çıray lokantasının birbirinden leziz yemekleri ve uygun fiyatları ile için kısa sürede bol ve sadık bir müşteri kitlesine sahip oldu. 

Şimdi sizlere Çıray Lokantasından biraz bahsedelim

Lokanta yeni açılmasına rağmen hak ettiği ilgiyi görüyor. Sahibi Hakan Çıray Bey de yıllardır en gözde yerlerde baş aşçılık yapmış, titiz, belli bir kaliteyi tutturmuş, işinin başında duran bir bey.  Kendi lokantasının yemeklerini özenle bizzat kendisi hazırlıyor. 

Kurumsal olarak lokantayı analiz ettiğimizde, lokantaya girer girmez güleryüzlü personel sizleri karşılıyor.  Lokantanın temizliği ve hijyenik olmasıda ilk göze çarpan ayrıntılar arasında. Afyonkarahisar'ı kültürel açıdan temsil eden lokantalardan biri.  Afyonkarahisar'ın bir çok yöresel yemeğini Çıray Lokantasında bulabilirsiniz.  Yemeklerin makul fiyatlı olmasıda dikkatlerden kaçmıyor. 

Tezgahta birbirinden leziz yemekler.  Tezgâh her gün çok zengin. Sabahları şifa kaynağı Ayak Paça var. Fiyatı 25,00 TL. Sabahları Şifalı Ayak Paça çorbasının haricinde İşkembe ve Tandır Çorbasıda büyük ilgi görüyor.  Afyon Keşkeği sevenler ve güne keşkekle başlamak isteyenler içinde Keşkek her an hazır durumda. Afyon Keşkeği'de 20,00 TL gibi makul bir fiyattan veriliyor.

ÖĞLE SAATLERİNDE YOĞUNLUK BAŞLADI

Öğlen saatlerinde Çıray Lokantasında hareketlilik iyice artıyor. Afyon Kent Merkezinde olması da müşterilere avantaj sağlıyor.

Çarşı esnafı ve işyerlerinde öğlen tatiline çıkan personeller Çıray Lokantasında yemek yemeyi tercih ediyorlar

AŞÇI YEMEĞİ EN ÇOK TERCİH EDİLEN YEMEKLER ARASINDA

Çıray Lokantasına gidip bir çok hoş yemek arasından seçim yapamadığınız zaman Aşçı Tabağı devreye giriyor. Aşçı uygun alternatifleri tek tabakta sizin için birleştirir. Aşçı mevcut en iyi yemeklerden güzel bir de dizayn çekip önünüze koyar.  Usta tabağa döner, köfte, bir parça tandır , biraz patlıcan kebabı, biraz kavurma, az pilav koyarak aşçı tabağınız hazırlayıp masanıza gönderir.  Aşçı yemeği Çıray Lokantasında en çok tercih edilen yemeklerden birisidir

İSKENDER DÖNERİ DENEMELİSİNİZ!

İskender Kebap; lokantada en sık tercih edilen yemekler arasındaki özelliğini koruyor.  Adını, 19. yüzyılın sonlarında Osmanlı İmparatorluğu'nda Bursa'da yaşayan mucidi İskender Efendi'den alan İskender Döner Kebap Çıray'ın gözdelerinden olmayı başarmıştır.

EKMEK KADAYIFI VE DİĞER TATLILAR FARK YARATIYOR

Gastronomi kenti Afyonkarahisar’ın coğrafi işaretli meşhur manda kaymaklı tatlısı ekmek kadayıfı Çıray Lokantasında yoğun ilgi görüyor. 

Sofralarının vazgeçilmez tatlıları arasında yer alan kaymaklı ekmek kadayıfı lezzetiyle adeta damak çatlatıyor. Şerbetle ıslatılarak hazırlanan ekmek kadayıfının üzerine bırakılan manda kaymağıyla eşsiz bir lezzete bürünen tatlı, Çıray'ın misafirleri tarafından en çok tercih edilen tatlılar arasında yer almayı başarmış durumda..

HAKAN BEY'E EN BÜYÜK DESTEK EŞ'İNDEN.. 

Çıray Lokantasında Hakan Usta'ya en büyük destek eşinden geliyor. Sabah saatlerinden itibaren lokantada personelleriyle beraber çalışan hanımefendi Hakan Usta'ya büyük destek veriyor

SİZDE MUTLAKA ÇIRAY LOKANTASINA UĞRAYIN..

Çıray Lokantası, Afyonkarahisar İli, merkez Uzun Çarşıda yer almaktadır. Uzun Çarşı Tarihi Turunç Hanında bulunan lokantaya aşağıdaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz

ÇIRAY LOKANTASI İLETİŞİM : 0507 405 25 03










çıray lokantası çıray lokantası afyon çıray lokantası ( hakan usta ) menü Afyonda ne yenir Afyonda nerede yemek yenir Afyon Çıray Lokantası