Kurumsallık Çerçevesinde Müzayede Hizmetlerimiz

TAKİP ET

Dönemsel farklılıklar çerçevesinde sanat işçilikleri içeren çok fazla eser, güncel uygulamalarla meraklılarına ulaştırılmaktadır

Bu konuda adım, adım hizmetler sağlayan firmamız, önemle değerlendirme çalışmaları yapmaktadır.

Kurumsallığımız ile çok geniş eser türlerinin işçiliği ve işlevselliği yönünde açık artırmalı faaliyetler sağlamaktayız. Kurumsallık çerçevesinde müzayede hizmeti vermekteyiz. Bu konuda eski çağlardan kalma eserleri ve yakın zamanın artık kullanılmayan eserlerini sizlerin talepleriyle sergilerini, tanıtımlarını ve satışını sağlamaktayız.

Bu alanda firmamız tüm desteğini sizlere profesyonellikle sunmaktadır. Bundan dolayı hizmet detaylarını öğrenmek için online üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca telefon numaralarımızla arama yaparak, firma yetkililerimiz ile eser alım, satış ve eksper vb. gibi hizmetlerimiz konusunda bilgi alabilirsiniz.

Her Konuda Müzayede Hizmeti Sağlıyoruz

Firmamız, bu konuda üst düzey hizmetler sağlamakta ve sizlere desteğini sonuna kadar sunmaktadır. Araştırmacı ve uzman ekspertizleri ile her konuda müzayede hizmeti veren firmamız ile görüşebilirsiniz.

Farklı zamanların sanat işçiliğini, bünyemizde kapsamlı incelemelerle değerlendiren eksperler ile hizmet sunuyoruz. Profesyonelliğimiz ile bu alanda eski paraların, jetonların, askeri kıyafetlerin, eski tasarımsal kıyafetlerinin, sanat tablolarının artırma satışını yönetiyoruz.

Bu eserlerin yanı sıra kartpostal, resim, kitap gibi eski değerli eşyaları alanımızda tüm koleksiyon meraklılarına sunmaktayız. Kapsamlı kaynaklarımız ile her bir eserin eder maliyeti ile açık artırmasını salon sergilerimizle yapmaktayız.

Geniş kullanım ağına sahip olan internet üzerinden de bu konuda faaliyetler sunmaktayız. Bundan dolayı hizmetlerimizden yarar sağlayabilir ya da istediğiniz koleksiyon ürününe erişim sağlayabilirsiniz.

Müzayede Çalışmalarımız İle Eksper Ve Koleksiyon Danışmanlığı Sağlıyoruz

Profesyonellik prensiplerimiz ile eksper ve koleksiyon danışmanlığı alanında da çok özenli hizmet gerçekleştiriyoruz. Danışmanlık hizmetlerimizi sizlerin memnuniyeti doğrultusunda sunmaktayız.

Müzayede alanında yer alan firmamız, tecrübeli eksperleri ile artırma başlama saatinden, son dakikalarına kadar kurumsallıkla yanınızda durmaktadır. Birden çok eser üzerine sergiler düzenleyen firmamız, koleksiyon danışmanlığı ile de tanınmaktadır.

Güvenilirliğimiz ve saygınlığımız ile sizlerin eski eserlerini, koleksiyoncularla her zaman buluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu konuda istediğiniz konsept üzerinden firmamız sergilerine katılım sağlayabilirsiniz.

Firmamız en iyi kaynakları, profesyonel eksperleri ve tecrübeleri ile sizlerin bu konudaki hizmetlerinden yararlanmanız için desteğini sunmaktadır. Sergiye katılım için ya da eserinizin açık artırmaya girmesi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.