KURUM TAKIMI DEMİRSPOR'A KURUMSAL DESTEK.

TAKİP ET

2018-2019 futbol sezonunun ilk yarının son maçı olan 22 Aralık Pazar günü Demirspor- Şuhut Hisar Belediyespor maçında ;

2018-2019 futbol sezonunun ilk yarının son maçı olan 22 Aralık Pazar günü Demirspor- Şuhut Hisar Belediyespor maçında TCDD 7.Bölge müdürü Adem Sivri ve Kulüp başkanı Muammer Özdemir takımlarını yalnız bırakmadılar. Çok çekişmeli geçen ve  1-0 galibiyetle sonuçlanan maçı heyecanla izleyen Sivri, futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

162 yıllık köklü Kuruluş TCDD; Afyonkarahisar’da 1942 yılında sporda da öncülük ederek ülkemizin en köklü ve güzide spor kulüplerinden biri olan Afyonkarahisar Demirspor kurulmuştur. Afyonkarahisar’da çeşitli spor faaliyetlerine katılarak gençlerimizin ruhsal, bedensel ve sosyo – kültürel yönlerden gelişme değişmelerine önemli katkılar yapmanın yanı sıra sporculara istihdam yaratan bir spor kulübüdür.

TCDD 7.Bölge Müdürlüğü memur ve işçi personeli Demirspor’a maddi ve manevi desteklerini aralıksız sürdürmektedir. TCDD önceki Bölge Müdürlerinin sağladığı katkıları Bölge Müdürü Adem Sivri de sürdürmüştür. Demiryol-iş Şube Başkanı Muharrem Uslu nun Demirspor’a maddi ve manevi katkıları büyüktür.  Yetmiş altı yıldır ilimiz sporuna hizmet veren kulübün faaliyet ve başarıları saymakla bitmez. Kulübün özellikle son on yıldır futbol dalındaki U-11 ile U-19 yaş ve büyükler olmak üzere sekiz kategoride başarılı sonuçlara imzası var. Kulüp binası bu başarıların somutlaşmış ifadeleri olan bronz ve gümüş kupalarla dolu…

2013-2014 futbol sezonu sonunda Afjet Afyonspor’un ardından süper amatör ligde ikinci olarak BAL’ a (Bölgesel Amatör Lig) katılmaya hak kazanan Demirspor futbol takımı, tarihinin en parlak günlerini yaşamış ancak elverişli şartların henüz oluşmadığı düşüncesiyle bu hakkından feragat etmiştir.

Demirspor başarılı sportif faaliyetlerinin yanı sıra maçlardaki fair - play ilkelerine, centilmenlik ve sporculuk ruhuna uygun davranışlarıyla da Afyonkarahisar futbol dünyasının takdirini kazanmıştır. Hakemlere, rakiplerine, seyirciye saygılı olan Demirspor’un adı hiçbir olaya karışmamıştır.

Süper Amatör ligde her yıl ilk sıraları zorlayan Demirspor futbol takımı ve diğer yaş gruplarının teknik direktörlüklerini yürüten Tecrübeli Teknik Adam Agâh Bıyıkoğlu on beş yıldan beri kulübün başarı sürecinde önemli çalışmalar yapmıştır. Demirspor’un üretken ve dinamik bir yapıya kavuşmasında, takıma alt yapıdan gnç futbolcuların kazanılmasında Agâh Hocanın büyük katkıları olduğu ilimiz futbol dünyası tarafından bilinmektedir.

Geçen yıl il şampiyonu olan U17 takımı Isparta’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılarak Afyonkarahisar’ı temsil etmiştir. Bu sezonda U17 lig grubunda 1. olan takım play of da yarıfinal oynayıp Bolvadinsporu 3-2 yenerek finale kalmıştır.             

2018-2019 sezonunda da katıldığı her branşta centilmenlik ve sportmenlik ruhu ile mücadele edeceğine inandığımız Demirspor, TCDD kurumunun haklı gururu olma niteliğini şüphesiz sürdürecektir.