Kurtuluş caddesinde esnafları ziyaret ettiler !

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar'ın en işlek caddelerinden biri olan Kurtuluş Caddesi'nde esnafları tek tek gezen Eroğlu ve Uluçay hayırlı işler dileyerek talep ve önerilerini dinledi. 

Ziyaretlerin sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Eroğlu “Bugün İl Başkanımızla beraber esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü esnaflarımız bizim için çok değerlidir.  Esnaflarımız orta direk kesimi ifade ediyor. Ziyaretlerimizin maksadı esnaflarımızın problemlerini dinlemek, sorunlarına yardımcı olmaktır. Bugün Kurtuluş Caddesi'ndeyiz. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız geçen Cuma İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde ekonomi reform paketi açıklayarak müjde verdi. Bu pakette çok mühim kararlar var. MÜSİAD’ın kongresinde bunları açıklayacağım. Hükümetimiz esnaflarımıza elinden gelen her türlü desteği veriyor” dedi. 

“Yerli aşının test çalışmaları Nisan ayında başlayacak”

Eroğlu açıklamasında, “Pandemi bundan dolayı aşılar da şu anda peyderpey yapılıyor. Ben bu arada ilk defa özel bir müjdeyi de vermek istiyorum;  Türkiye'de aşı ile alakalı test çalışmaları da inşallah Nisan ayında başlayacak. Onu da takip ediyoruz. Bu yerli milli aşımız da inşallah döneme girerse bu pandemi sürecini basit bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Şu ana kadar esasen belli yaş kümeleri aşı oldu. İnşallah diğerlerini de olacak ve bu salgın belasından Türkiye'mizi kurtarmak, ekonomimizi canlandırmak amacıyla harekete geçeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

“Söz hususu esnaf olunca her vakit beraberinde oldular”
Başkan Uluçay ise “Sayın bakanımızın önderliğinde esnaf ziyareti yapıyoruz. Ben Afyonkarahisarlı hemşehrilerime kısaca şunu söylemek istiyorum; Sayın bakanımız başta olmak üzere, milletvekillerimiz ve Cumhurbaşkanımız söz hususu esnaf olduğunda her vakit bir ağızdan lüzumlu talimatları verdiler ve her vakit beraberinde olduklarını ifade ettiler. Ben buradan Sayın bakanımız başta olmak üzere, milletvekillerimize Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Her vakit halkımızın yanındayız” dedi.