Küçükhüyük Kasabasının vizyonunu değişecek!

TAKİP ET

Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Sinanpaşa Ovasının şimdiye kadarki en büyük yatırımlarına imza atmaya hazırlanıyor.

Başkan Nergiz, Sinanpaşa Ovasının en büyük yatırımlarına imza atacak
Yıl ortamında 10 milyon TL’lik yatırım yapacak olan Başkan Nergiz, Küçükhüyük Kasabasınında vizyonunu değiştirecek.

Sosyal medya aracılığı ile yatırımların müjdesini veren Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye de kasaba halkı adına teşekkür etti. Kasabaya yatırım yapamaz diyenlere de yanıt veren Başkan Nergiz, 2021 senesi içerisznde ortalama olarak 10 milyon (10 trilyon) TL’lik yatırım yapacaklarını söyledi. 

“Asıl şimdi başlıyoruz”
Yıl ortamında yaşama geçecek yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Başkan Nergiz, “Belediye başkanı seçildiğimiz günden bu yana 2021 senesi ortamında yapacağımız yatırımların fizibilite çalışmasını yaptık ve emeklerimizin karşılığının almanın sevinci ortamındayiz. Bu sene ortamında Sinanpaşa ovamızın en büyük enerji gücünü yani 750.00kw’lık Güneş Enerji Sistemini (GES), tekrar Sinanpaşa ovamızın en büyük kapalı kısmı olacak şekilde 5000 metrekarelik kapalı piyasa konumunu ve kültür merkezi ile eş güdümlü toplamda aşağı yukarı 10 milyon (10 trilyon) TL’lik yatırımları gerçekleştireceğiz. Küçükhüyük Kasabasında şimdiye kadar yapılmamış yatırımlara imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Bu hizmetlerin kasabamıza kazandırılmasında başta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanına, TEİAŞ Genel Müdürümüze, OEDAŞ Bölge Müdürümüze, OEDAŞ İl Müdürümüze, İl Tarım Müdürümüze, Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığımıza ve saklı kahramanlarım danışman kardeşlerime teşekkür ediyorum.



2 senedir birtakım kesimler aracılığıyla hizmet yapamaz diye eleştirenlere inat yanımda inançlarını yitirmeden desteklerini esirgemeyen bütün Meclis üyelerime ve belediye personelime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Asıl şimdi başlıyoruz” diye konuştu.

küçükhüyük kasabası küçükhüyük belediye başkanı necip nergiz