Kubaş Sanat Tiyatrosu Youtube filmi ile sizlerle olacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da birbirinden güzel çalışmalara imza atan Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu Youtube filmi izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Ercan Kubaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Filmimizin adı yalnızlık. Çok eğlenceli ve komedi bir youtube filmi ile çok yakında sizlerle olacağız. Birbirinden güzel maceralar siz izleyicilerle olacak. Yalnızlığı sizlere şöyle ifade etmek istiyorum.

Günlük yaşamda, insanların yalnızlıktan korktuklarını gözlemliyorum, yalnızlığı korkunç bir felaket olarak algılayabiliyorlar. Oysa onların korktukları şey yalnızlık değil kimsesizliktir. Bu da doğal..çünkü insan diğer insanlarla birlikte varlığını sürdürebilen sosyal bir varlıktır. Oysa gerçek yalnızlık her şeyden önce yaratıcı olmanın gereği bir yalnızlıktır.

İnsan tek başına olma korkusuyla ve kaygısıyla ancak yalnızlık ile baş edebilir. Yalnız olmak ile tek başına olmak farklı şeylerdir. Günlük yaşamdaki bu gözlemim son yıllarda herkez yalnız kalabiliyor. Oysa yalnızlık modern yaşam içerisinde kendine ve topluma yabancılaşmış bireyin diğer bireylerle iletişimsizlik durumundadır.

Tıpkı yıllar önce benim oldugum gibi 2007 yılana kadar bendeyanlız biriydim yada ben öyle hissediyordum yalnız çok kötü bir sey değildir dedi. 

afyon kubaş sanat tiyatrosu