Koronavirüs Şüphesiyle Getirildiler, Hastanede 4 Doktoru Darbettiler

TAKİP ET

AFYONKARAHİSAR'da yaşanan üzücü olayda, koronavirüs şüphesi ile hastaneye getirilen 2 kişi, 4 doktoru darbedip, tehdit etti.

Meydana gelen üzücü olay, saat 02.00 civarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Covid Müşaade Bölümü'nde gerçekleşti. Koronavirüs şüphesi ile hastaneye getirilen ve alkollü olduğu iddia edilen G.Y.C. ve Y.A. isimli şahıslara test yapıldı.

Yapılan test sonuçlarının negatif çıkması sonrası saldırganlar tavırlarını değiştirdi . Nöbetçi doktorlardan  Serkan Özdemir, Mert Bozok, Murat Cimbar ve Caner Tonkaz şüphelileri sakinleşmeleri yönünde uyarılarda bulundu. Ancak uyarılara karşı çıkan 2 saldırgan, 4 doktoru darbetti. 

Saldırı sonucunda yaralanan doktorlar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne gönderildi. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda doktorların boyun, yüz ve kollarında yumruk darbelerine bağlı kızarıklıklar olduğu belirtildi. Darp raporu alan doktorların şikayetçi olduğu bildirildi. G.Y.C. ve Y.A. isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.