Konya'da Korkutan Kaza: 5 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Konya'nın Selçuklu İlçesinde yayalara çarpan bir otomobil nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. Yaralıların durumu ciddi.

Konya'da Beklenmedik Kaza: Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan 10 Kişiye Otomobil Çarparak Dehşet Saçtı: 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde acı haber akşam saatlerine damga vurdu. Yolun karşısına geçmek istemekte olan bir grup yayaya, bir otomobil çarptı. Bu feci olay sonucunda 5 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.

Yaya geçidini kullanmayan bir grup kişiye, trafikte ilerleyen bir otomobilin çarptığı kazanın, Selçuklu ilçesinin Yeni İstanbul Caddesi'nde bulunan Sancak Tramvay Durağı önünde meydana geldiği belirtildi. Kaza, sol şeritte seyir halinde olan ve 19 yaşındaki bir sürücü tarafından kullanılan 42 DU 949 plakalı otomobilin, karşıdan karşıya geçmekte olan yayalara çarpması sonucu meydana geldi.

Kazada, anneanne Fadime A., torunu Fadime A., Emine A., Elif A. ve Sultan A.'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği meydana çıktı. 5 kişinin de yaralandığı, olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Yolu ulaşıma kapatan trafik ekipleri olay yerinde gerekli tedbirleri almıştır.

Kazanın ardından yaralananlar, ambulanslarla hızla çeşitli hastanelere gönderildi.  Yaşamlarını yitirenlerin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsiye gönderildi ve yaralıların durumlarının ciddi olduğu belirtildi.

Bu dehşet verici kaza sonrası tahkikatlar devam etmektedir