Komşuda Üzücü Kaza: Amca ve Yeğen Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Uşak - İzmir karayolu Ürünköy Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir araç kontrolden çıkarak karşı şeride geçerek tır ile çarpıştı. Kazada, amca ve yeğen hayatını kaybetti.

Kazaya ilişkin edinilen bilgilere göre, henüz sürücüsü belirlenemeyen 20 ACY 958 plakalı hafif ticari araç, Uşak merkez istikametinden İzmir istikametine seyir halindeyken kontrolden çıktı. Araç, orta refüjü aşarak karşı şeride geçti ve bu sırada İzmir istikametinden Uşak merkez istikametine seyir halinde olan 42 DKM 81 plakalı bir tır ile çarpıştı.

Kaza sırasında aynı güzergahta seyreden 64 LL 751 plakalı bir kamyonet sürücüsü ise kaza anını fark ederek manevra yaparak durabildi.

Hafif ticari araç, kazanın etkisiyle hurdaya dönerken, araçtan fırlayan 25 yaşındaki Tolga Bulut ile amcası 38 yaşındaki Osman Bulut olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Trafik akışı kontrollü şekilde sağlanırken, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tolga Bulut ve Osman Bulut'un cenazeleri Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Tolga Bulut ve Osman Bulut bugün öğle namazına müteakiben Uşak Ulubey Köseler köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuklarına ugurlanacaktır

uşak trafik kazası uşak trafik kazası son dakika uşak trafik kazası son dakika video uşak trafik kazası dün uşak trafik kaza Tolga Bulut Osman Bulut Uşak Haber