Kısa Elbiseler Mezuniyet Partilerinin Vazgeçilmezi!

TAKİP ET

Okulda, iş yerinde, seyahatlerde, gezilerde, günlük olarak, baloda, partide, davette, mezuniyette ve daha birçok yerde konforu ve göz kamaştıran şıklığı yakalamak için tercihinizi elbiselerden yana kullanmalısınız. Tabii elbise seçimindeki püf noktalara dikkat ederek… Gelin kısa elbise nasıl giyilir, ne ile kombinlenir, avantajları nelerdir bakalım!

Kısa elbise modelleriyle bacak boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz. Kadife, krep, pul payet, dantel, tül ve şifon gibi kumaşlarından özenle dikilen tasarımlarla şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz kısa elbise modelini kışın kombininize uygun olarak külotlu çorapla ve ceketle giyerek soğuk kış günlerinde de hem konforu hem de zarifliği elde edebilirsiniz.



Yazın ise daha hafif yapıda elbise kumaşları tercih ederek ferah ve göz kamaştırıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle yaz mevsimlerinde yapılan mezuniyet partilerinde, sizi şıklık yarışında öne çıkarması için tercihinizi kısa elbiselerden yana kullanmalısınız.

Kısa elbiseler abiye koleksiyonlarında da sıkça yer bulur. Özellikle siyah balo elbiseleri, mezuniyet elbisesi mini modellerin en çok tercih edilen parçalarından biridir. Siyahın yanı sıra lila, kırmızı, gümüş, beyaz, turuncu, bordo, beyaz, bej, yavruağzı, mor, mavi, ten rengi, saks mavisi gibi geniş renk skalasına sahip kısa elbise modelleriyle siz de tarzınızı yansıtabilirsiniz.  Büzgülü, tek kollu, straplez, askılı, tül kollu, kalın askılı kısa elbise modellerini çeşitli takılarla ve ayakkabılarla kombinleyip mezuniyet gününüzde unutulmaz bir iz bırakabilirsiniz.

Siyah Mezuniyet Elbisenizle Şıklığı Yakalayın!

Şüphesiz ki dolapların vazgeçilmez rengi siyahtır. Siyah renkli bir kıyafeti kombininize dâhil ederek zarif ve asil bir duruş sergileyebilirsiniz. Elbise, ayakkabı, pantolon, tişört, etek, gömlek gibi birçok kıyafet türüne siyah renk yakışmaktadır. Hem günlük kullanımda hem de özel günlerinizde size eşlik edecek siyah elbise modelleriyle şıklığınızı en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

En özel günlerinizden olan mezuniyetinizde, siyah mezuniyet elbisesi modelleriyle gününüzü daha da unutulmaz hale getirebilirsiniz. Farklı tasarımlara sahip mezuniyet elbiselerini istediğiniz renk ve modeldeki ayakkabılarla, takılarla ve çantalarla kombinleyebilirsiniz.

Mezuniyet Elbisesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Mezuniyet aynı zamanda yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir. İple çekilen ve heyecanla beklenen günlerden birisi olan mezuniyet balosu kadınların belki de ilk şıklık yarışına girdiği gündür. Bu tatlı kapışmada kendinizden söz ettirmek için yapmanız gereken vücut tipinize uygun mezuniyet elbisesi seçmektir. Bununla birlikte ten renginiz, mezuniyet konsepti, mezuniyet balosunun yapıldığı mevsim ve saat elbise seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken diğer unsurlar arasında yer almaktadır.

Mezuniyet partisi için hayalinizdeki kısa elbise ve siyah mezuniyet elbisesi modellerine KeiKei.com’da ulaşabilirsiniz.

kısa elbiseler kısa elbiseler abiye