"Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyonluk Soruyu Açtırdı!

TAKİP ET

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak İster?" programında heyecan doruktaydı. Bu kez 19 yaşındaki genç yarışmacı Berk Göktaş, büyük bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz haftalarda da dikkat çeken performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Berk Göktaş, bu hafta 5 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. Büyük ödül sorusuyla karşı karşıya gelen genç yarışmacı, oldukça zorlu bir soruyla karşılaştı. İşte o soru:

"Bakara Suresi'nde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, 'Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız' diye isyan edip Hz. Musa'dan 'Rabb'ine dua et de versin' diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?"

a) Mercimek

b) Soğan

c) Nohut

d) Sarımsak

Berk Göktaş, herkesi şaşırtarak bu zorlu soruya doğru cevabı verdi. "C) Nohut" seçeneğini işaretleyerek milyonluk soruyu doğru yanıtladı ve 5 milyon liranın sahibi oldu.

Berk Göktaş, soruyu doğru yanıtladıktan sonra büyük bir sevinç yaşadı. "Soruyu ilk gördüğümde 'eyvah' dedim. Kalbim beni yanıltmadı. Parayı yüksek lisans eğitimimde kullanacağım." sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Bu büyük başarı, "Kim Milyoner Olmak İster?"in tarihine altın harflerle yazıldı ve Berk Göktaş adını milyonerler kulübüne kazandırdı.