Kilis ve Gaziantep'te aynı anda uyuşturucu operasyonu

TAKİP ET

Polis, Kilis ve Gaziantep'teki 9 adrese eş vakitli uyuşturucu operasyonu düzenledi. Eş vakitli operasyonda, uyuşturucu kaçakçılığı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 6 şahıs ile yakalandı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kilis İl Güvenlik Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yürütülen sistemli çalışma Kilis ve Gaziantep’te 9 adreste eş vakitli operasyon düzenledi. Uyuşturucu Madde Ticareti suçu kapsamında oluşturulan Şehit Polis Memuru Erkan Göktepe operasyonunda, M.G. S.G. M.B., S.E. H.Y. ve M.B. şüpheli kişiler yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon evvel ve operasyon günü toplamda 119,09 gram uyuşturucu Metamfetamin maddesi, 54,51 gram sentetik uyuşturucu Kannabinoid maddesi, 0,43 gram uyuşturucu Eroin maddesi, 3 adet uyuşturucu Ecstasy hap, 1 adet titiz terazi, 1 adet 7.65 mm genelinde Tabanca ile tabancaya ait 9 adet mermi ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen şüpheli M.G. S.G. M.B. ve S.E. adlı kişiler tutuklanırken, , H.Y. ve M.B. adlı kişiler ise adli denetim koşulu ile serbest bırakıldı.

Ayrıca tahkîkat kapsamında değişik tarihlerde tutuklanan A.A. A.S. H.Y. H.K. İ.H.C. ve A.A. adlı kişiler ile eş güdümlü tutuklanan kişi adedi toplamda 10 bireyin bulunduğu öğrenildi.