Kılıçarslan'da 23 Nisan coşkusu yaşandı

TAKİP ET

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara emanet ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yılda Kılıçarslan Kasabası'nda coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara emanet ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yılda Kılıçarslan Kasabası’nda coşkuyla kutlandı. Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti.

Kılıçarslan ilkokulunda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerine Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Kılıçarslan İlkokul Müdürü Burhanettin Arı, Kılıçarslan Muzaffer Yılmaz Ortaokul Müdürü Cemil Özgenç, öğrenciler, öğretmenler ve kasaba halkı katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda öğrenciler sırasıyla şiir, karografi, yarışma ve birbirinden farklı eğlenceli etkinlikler düzenlendiler.

Başkan Çelebi dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi
İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi takdim etti. Başkan Çelebi, belediye olarak eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi. Öğretmen Başar Tosun, ilçe müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Kılıçarslan İlkokul Müdürü Burhanettin Arı ise etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek eğitime vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Çelebi’ye teşekkür etti. Kılıçarslan Muzaffer Yılmaz Ortaokul Müdürü Cemil Özgenç, pandemi nedeniyle 2 yıl sonra düzenlenen ilk etkinlik olduğunu belirtti.






Kılıçarslan ilkokulu