Keşfe giden araç kaza yaptı, Astsubay Egemen Öztürk şehit oldu

TAKİP ET

Son dakika: Kars'dan acı haber. Karsı'ın Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyüne keşfe giden askeri araç kaza yaptı. Kazada 1 askerimiz şehit olurken. 3 vatandaşımızda hayatını kaybetti

Keşfe giden aracın kaza yapması sonucu 30 yaşındaki Jandarma Astsubay Egemen Öztürk şehit oldu. Araçta bulunan avukat Metin Avunca ile Eyüp Bozyel ve Gülcan Bozyel adlı vatandaşlar da hayatını kaybetti. Kazada 1 asker ise ağır yaralandı.

Kaza üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri sevk edildi.

Gelen ekipler yaralılardan Gülcan Bozyel'i ambulansla Kağızman Devlet Hastanesine, astsubay ve uzman çavuş ise askeri helikopterle il merkezindeki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan bu kişilerden Jandarma Astsubay Egemen Öztürk ile Gülcan Bozyel de kurtarılamadı.

Bu arada Karagüney köyünde yaşayan amcaları Mehmet Bozyel ile aralarında miras kalan arazi nedeniyle davalık olan hukuk fakültesi öğrencisi Eyüp Bozyel ile ablası Gülcihan Bozyel'in keşif için avukatları Metin Avunca ile birlikte gittikleri köyden dönüşte kazanın yaşandığı ortaya çıktı.

Köy muhtarı Mustafa Bozyel, "Köydeki miras davası sebebiyle hukuk fakültesi öğrencisi Eyüp Bozyel ile ablası Gülcihan Bozyel, amcaları ile davalıktı. Arazi keşfi için Gülcihan Bozyel nişanlısı olan Avukat Metin Avunca ile köye geldi. Arazideki keşfi yaptıktan sonra dönüş yolunda meydana gelen kazada askerimizle birlikte 4 kişi hayatını kaybetti. Çok üzgünüz" dedi.

Şehit Öztürk'ün İzmir'in Karabağlar ilçesi baba ocağına acı haber tez ulaştı. Acı haber şehidin ailesine Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve askeri erkan tarafından verildi. Oğullarının şehid haberini alan anne Hacer Öztürk ve baba Orhan Öztürk fenalaştı. Şehit Astsubay Egemen Öztürk'ün evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Şehit Astsubay Egemen Öztürk'ün 7 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Şehidimize Afyon Kent Haber olarak Allah'tan rahmet kederli ailesine sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

astsubay egemen öztürk egemen öztürk şehit oldu kars haber