Keman virtüözü İlyas Tetik hayatını kaybetti

TAKİP ET

Keman virtüözü İlyas Tetik'in hayatını kaybetmesi sanat camiasını derinden üzdü.

"Yağmurlu Bir Günde Doğdum Anamdan", "Bulunur Elbet" "Seni Buldum Ya" "Yıllarım", "Hayatımı Yazsam Roman Olurdu"gibi bir çok esere imza atan usta besteci, keman virtüözü İlyas Tetik (60) hayatını kaybetti.

Oğlu İlkkan Tetik, babasının ölüm haberini yayınlarken çok üzgünüz dedi.

Usta müzisyen Sezen Aksu, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Ajda Pekkan ,Tarkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Özcan Deniz gibi birçok sanatçıyla da aynı sahneyi paylaştı.

PETEK DİNÇÖZ: Mekanı cennet olsun ışıklarla uyusun

NURDAN TORUN: Müziğimizin mihenk taşı önce muhteşem insan , sonra müzisyen ,orkestra şefimiz, biriciğimiz İlyas Tetik.. Keman virtüözü, bestekar, müzik yönetmeni, büyük ustayı kaybettik.Derin bir üzüntü içindeyim. Yüce Rabbim onu en güzel katında ödüllendirsin, rahmetiyle muamele eylesin dua ile..

MUAZZEZ ERSOY: Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Acı haberi aldığım andan itibaren kendimde değilim. Ben sadece çok kıymetli ve değerli, üstad bir müzik adamını değil; dostumu, arkadaşımı, abimi kaybettim.

SEDA SAYAN: Çok üzüldüm çok kıymetli müzik adamı Rabbim üzerine nurlar yağdırsın

IŞIN KARACA: Tüm camiamızın başı sağ olsun. Her ölüm erkendir. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin. Çok üzgünüm.

ilyas tetik ilyas tetik öldümü ilyas tetik neden öldü ilyas tetik kimdir