Kemalokko milyonlarca kişiye Afyon'u tanıtıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Karaaslan köyünde yaşamını sürdüren ve kendi ekibi ile hazırlayıp çektiği videoları sosyal medyada paylaşan Kemalokko, Afyon'u da milyonlarca kişiye tanıtıyor.

Hem sucuk videoları hem de Afyonkarahisar'a özgü olan "bükme" yiyeceği ile ilgili çalışmaları sosyal medyada viral olan Kemal Çelik: " Kendi ekibimiz ile elimizden geldiğince şehrimizi farklı insanlara tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Bu işi başarmanın sırrı bana göre göre pes etmemek. Başaramam diye düşünmemek. Bir işe inandığınızda sonuna kadar mücadele edin. Bir gün mutlaka yaptığınız çalışmaların karşılığını alacaksınız" ifadelerini kullandı.

" Hayallerimden Vazgeçmedim"

Sosyal medya için hazırladığı videolarda kendi üslubunu ve özgünlüğünü bozmayan Kemal Çelik, hayatının hep zor koşullar içerisinde geçtiğini belirterek: " Lisede eğitim aldığım zamanlarda bir trafik kazası geçirdim. 1 ay kadar yoğun bakım ünitesinde tedavi altında kaldım. Ömrümün büyük bir kısmını çiftçilik yaparak geçirdim. Bundan da asla gocunmadım. Bir insan helalinden kazandıktan sonra bence hangi meslekle uğraştığı önemli değil. Sosyal medyaya her zaman için ilgi duydum. Çoğu kez kendi çapımda denemeler yaptım. Her ne kadar başarısız olsam da hayallerimden vazgeçmedim. Bir süre video çekmeye ara verdim. Daha sonra bir video çektim. Bütün insanlar tarafından beğenildi ve binlerce kez izlendi. İşte bu video benim hayatımın dönüm noktası oldu" şeklinde konuştu.

Köyümüzün Takımını Yıllar Sonra Kurduk
Hem karakteriyle hem de sade yaşantısıyla bilinen Kemalokko: " Köyümüzün de takımını yani Karaaslan Spor Kulübünü kurduk. 6-7 yıldır takım çıkmıyordu. Biz takımımızı da en iyi yerlere getirmek istiyoruz. İnsan geldiği yeri unutmamalı, inşallah hem köyümüzü hem de şehrimizi çeşitli sosyal medya platformlarında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bizde Afyon Kent Haber olarak hemşerimiz Kemolokko'ya hem sosyal medya da hem de hayatında başarılar diliyoruz. Şehrimizi çektiği videolar ile en iyi şekilde temsil etmesi temennisinde bulunuyoruz.

Başarılar, Kemalokko ..







Kemalokko Afyonkarahisar