Kemal Demirkırkan: Kucaklaşan bir ülke olacağız!

TAKİP ET

Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı. Milletvekili aday adayı Kemal Demırkırkan Afyon kent Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığı, bugün saat 13.00'te Fuar Düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı ile dikkat çekti. Mevcut milletvekili Burcu Köksal, eski il başkanları Yalçın Görgöz ve Kemal Demirkırkan, Hakan Uyan, Ali Arıkan, İbrahim Kadıoğlu, Anıl Halis Akar, Abidin Yağcı, Hatice Gök, Engin Ayengin, Ahmet Salih Çiçek ve çok sayıda parti üyesinin katıldığı toplantıda, Afyonkarahisar'da milletvekili olmak isteyen aday adayları ile CHP Parti Meclisi Üyesi, Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan görüşecekler.

Milletvekili aday adaylığı başvurusu için tanınan süreyi 22 Mart akşamında sonlandıran CHP listeleri ise 9 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edecek.

KEMAL DEMİRKIRKAN AFYON KENT HABER'E ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl ve İlçe Başkanlığı yapan ve milletvekilliği için aday adayı olan Kemal Demirkırkan, uzun zamandır sahada olduğunu belirterek, sahaya yeni çıkmadığını ve 10 yıldır CHP'de İl ve İlçe Başkanlığı yaptığını ifade etti. Demirkırkan, seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olacağına ve meclis çoğunluğunu millet ittifakının alacağına inandığını söyledi.

Afyonkarahisar'ın uzun süredir sadece bir milletvekili ile temsil edildiğini belirten Demirkırkan, bu dönem en az 2 ve daha fazla milletvekilinin CHP'den çıkacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, 20 yıldır AKP iktidarı altında yönetilemeyen bir ülke içinde kaos yaşandığını belirten Demirkırkan, millet ittifakı ile birlikte vatandaşların yüzünü güldüreceklerini ve kucaklaşan bir ülke olacaklarını vurguladı. 

Özel Haber: Afyon Kent Haber

afyonkarahisar CHP Kemal Demirkırkan