Kaymakam Selin SARI, Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

TAKİP ET

Türkiye'de mesleki eğitimin öneminin artmasıyla birlikte, Kaymakamımız Selin SARI, Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Türkiye'de mesleki eğitimin öneminin artmasıyla birlikte, Kaymakamımız Selin SARI, Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Bu ziyaret, Türkiye'nin güçlü mesleki eğitim sistemine olan umudunu artırdı.

Kaymakam SARI, öğrencilerin eğitimleri hakkında bilgi aldı ve onlarla yapılan çalışmaları inceledi. Eğitimlerin kalitesinin artırılması için atılacak adımlar hakkında da fikirler paylaşıldı.

Mesleki eğitimin, Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıldı. Bu eğitim sayesinde öğrenciler hem teorik bilgi hem de pratik deneyim kazanarak, iş hayatında başarılı olabilecekleri birer birey haline gelebilecekler.

Kaymakam SARI, bu ziyaret sayesinde mesleki eğitimin önemini vurgulamış ve Türkiye'nin geleceği için önemli olan bu alanda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmuştur. Eşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye'nin güçlü mesleki eğitim sistemine dair umutları artıran bir okuldur.