Kayınpeder iki gelinine tecavüz etti birinden çocuğu oldu

TAKİP ET

Bursa'da, iğrenç bir olay meydana geldi.. 2 elti, eşleri işe gittikten sonra kayınpederleri tarafından tecavüze uğradıklarını belirterek suç duyurusunda bulundular.

Bursa'da, iğrenç bir olay meydana geldi.. 2 elti, eşleri işe gittikten sonra kayınpederleri tarafından tecavüze uğradıklarını belirterek suç duyurusunda bulundular. Gelininden çocuk yaptığı DNA testiyle kanıtlanan kayınpedere, 54 yıl hapis cezası verildi.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde A.L. ile eltisi M.L. (33), kayınpederleri O.L.’nin kendilerine sürekli olarak tecavüzde bulunduğunu iddia etti. İki gelin savcılığa şikayette bulundu. İki gelin yaptıkları şikayetlerinde, eşlerinin işe gitmesinden sonra kayınpederleri O.L’nin kendilerine cinsel saldırılarda ve tehditlerde bulunduğunu söyledi. Gözaltına alınan kayınpeder çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kayınpeder tahliyesini istedi

O.L. mahkemede, "Cezam varsa dışarıda anne ve babamın yanında çekmek isterim. Ailem ve çocuklarım vardır. Rahatsızlığım bulunmaktadır. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Kayınpedere 54 yıl hapis!

Mahkeme heyeti, O.L.’ye iyi hal indirimi yapmadı. İki gelinine karşı ‘cinsel saldırı’ suçundan 54 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bir hakim O.L. hakkında gelinlerine karşı cezalandırılmasını istediği ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından ayrı ayrı beraatine yönelik verilen karara katılmadığını belirterek, karara muhalefet şerhi koydu.

tecavüz haber tecavüz haberleri bursa tecavüz haber