Kaya Medya Grubu'ndan Filbox Hamlesi

TAKİP ET

Afyonkarahisar merkezli Kaya Medya Grubu, Filbox platformunun Ege ve Akdeniz Bölge Müdürlüklerini alarak büyümesini sürdürüyor. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları artık Filbox platformunda yayınlanacak.

Afyonkarahisarlı Kaya Medya Grubu, Filbox'ın Ege ve Akdeniz Bölge Müdürlüklerinin Temsilciliklerini Aldı

Afyonkarahisar merkezli medya şirketi Kaya Medya Grubu, büyüme yolunda önemli bir adım attı. Grup, Filbox platformunun Ege ve Akdeniz bölgelerinin bölge müdürlüklerini devralarak yayın sektöründeki varlığını genişletti. Bu anlaşma, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2. Lig ve 3. Lig maçlarının Filbox platformunda yayınlanacak olması sebebiyle Ege ve Akdeniz Bölgesinde bulunan illerdeki maç yayınlarının reklam ve sponsorlukların Kaya Medya Grubu tarafından yönetilmesini sağlayacak.

Kaya Medya Grubu'nun yöneticisi Kadir Kayışcı ve Filbox yöneticisi Ayhan Köseoğlu, İstanbul'da gerçekleşen görüşmeler sonucunda Ege ve Akdeniz Bölge Müdürlükleri konusunda anlaşmaya vardılar ve sözleşmeyi imzaladılar.

Kaya Medya Grubu'nun Genişleyen Medyası

Kadir Kayışcı, anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Kaya Medya Grubu olarak Filbox Platformunun Ege ve Akdeniz Bölgesi Bölge Müdürlükleri konusunda Filbox yönetimi ile anlaşma sağladık. Ege Bölgesi'nde İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak gibi illerde, aynı zamanda Akdeniz Bölgesi'nde Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye gibi bölgelere hizmet vereceğimiz için mutluyuz. Ayrıca, 2. Lig'de mücadele eden Hes İlaç Afyonspor'un maçları da Filbox aracılığıyla taraftarlarımıza ulaşacak. Bizler Kaya Medya Grubu olarak maç öncesi ve sonrasında reklam ve sponsorluklar ile firmalarımızla bir arada olacağız" dedi.

Filbox Platformu Yeni Yayın Hakkını Kazandı

Filbox Platformu Yöneticisi Ayhan Köseoğlu ise, Ege ve Akdeniz Bölgeleri için Kaya Medya Grubu ile yapılan anlaşmayı memnuniyetle karşıladı ve her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarının Filbox platformunda yayınlanmasının kesinleştiği bu anlaşma, son yıllarda yaşanan yayıncı sorunlarına çözüm getirecek ve futbolseverlere daha geniş bir yayın seçeneği sunacak.

Filbox: Türkiye'nin Yeni Nesil Dijital OTT ve VOD Platformu

Haziran 2014'te kurulan Filbox, Türkiye'nin yeni nesil dijital OTT (Over-The-Top) ve VOD (Video-On-Demand) platformlarından biridir. Dijital yayıncılık alanındaki son trendleri takip eden Filbox, abonelerine en iyi içeriği ve hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Türkiye, ABD, Fransa, Çin, Rusya, Almanya, Macaristan ve dünya genelinde sinema ve TV sektörünün önde gelen içeriklerini bünyesinde barındıran Filbox, çeşitli kanallar ve VOD içeriği ile izleyicilere zengin bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca, Türkçe konuşulan bölgelerden Ortadoğu, Uzakdoğu, Asya, Amerika ve Afrika'daki birçok kanalın yayınını da izleyicilere sunmaktadır. Filbox Ekim 2023 yılında Türkiye 2. Lig ve 3. Lig takımlarının maç yayınlama haklarını 8 yıllığına satın aldı.

Kaya Medya Grubu Kaya Medya Afyonspor Filbox Ege Bölgesi Filbox Akdeniz Bölgesi Kadir Kayışcı