Kasa Defteri Nedir?

TAKİP ET

Kasa defteri özellikle büyük ve küçük çaplı firmaların kullandıkları gelir giderin rahatça takip edilmesini sağlayan kendinde şablonları bulunan defter şeklindeki bütün kâğıt parçalarına denmektedir

Kasa defterlerinin en çok kullanıldığı yer küçük ve büyük çaplı esnafların dükkânlarıdır. Kullanım açısından hem kolay hem de takip açısından rahat olan bu defterlerin farklı renk ve modellerde olması mümkündür. Genellikle düz ve siyah ya da lacivert olarak görülen kasa defterlerinin kaybolması durumunda durum zora gireceğinden artık bu giriş çıkış işlemlerinin bilgisayar üzerinden takip edilmesi durumu ortaya çıkmıştır.

Kasa Defteri Alacakların Dikkat Etmesi Gerekenler

Kasa Defteri kullanımı oldukça kolay olduğundan herhangi bir işlem ya da herhangi bir bilgi öğrenilmesi gerekmez, hazır olan şablonlar üzerinden gelir ve gider hesaplamaları kolaylıkla yapılabilinir. Kasa defteri yıpranmayan ve genellikle kalın karton kapaklardan yapıldığından kolay olarak yıpranabilen ürünler değildir. Uzun seneler güvenle kullanılabilinir. Aynı zamanda her türlü kasa defteri ve buna benzer ürünler için Kaya Kırtasiye web sitesi üzerinden alışveriş yapılabilinir.