Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi: Araç bakımı bizim işimiz!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 2. Sanayi Sitesinde hizmet veren Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi, aracınıza uzman ellerden profesyonel hizmet veriyor.

Afyonkarahisar'ın önde gelen otomobil bakım servislerinden biri olan Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi, müşterilerine profesyonel hizmetler sunarak araçlarının performansını artırıyor. Ford, Peugeot, Volvo, Citroen, Volkswagen, Audi gibi markaların araçları için uzmanlaşmış olan bu servis, geniş bir hizmet yelpazesiyle müşterilerinin tüm bakım ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi, mekanik bakımlar, yağ değişimi, tamirat işlemleri, ağır bakımlar ve daha birçok hizmeti kapsayan kapsamlı bir bakım programı sunmaktadır. Eğitimli ve deneyimli teknisyenleri sayesinde araçlarınızın her türlü mekanik ihtiyacını karşılamakta ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra, servis bünyesinde bulunan ileri teknolojiye sahip ekipmanlar sayesinde bilgisayarlı araç tespiti ve arıza tespiti gibi önemli işlemler hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu sayede aracınızdaki potansiyel sorunlar tespit edilerek önlem alınmakta ve ileri düzeyde bir bakım hizmeti sunulmaktadır.

Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi'nin öne çıkan bir diğer uzmanlık alanı ise partikül ve bilgisayarlı EGR iptalleridir. Bu işlemler aracınızın emisyon değerlerini düşürerek çevre dostu bir sürüş sağlamanıza yardımcı olurken, aynı zamanda aracınızın performansını artırmaktadır.

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi, 7/24 yol yardımı ve çekici hizmeti sunarak acil durumlarda dahi müşterilerine destek olmaktadır. Size güvende ve rahat bir sürüş deneyimi sunabilmek adına her an yanınızda olduklarını hissettirmektedir.

Ayrıca, Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi minibüsçüler için özel bir kampanya da sunmaktadır. Afyon Kent Haber'den duydum geldim diyene yapılan hizmetlerde %10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu sayede minibüsçüler, ekonomik ve kaliteli bir bakım hizmetinden yararlanarak araçlarını uzun ömürlü ve performanslı tutabilmektedir.

Adres: 2 Sanayi Sitesi 1144 Sokak Numara 15 Afyonkarahisar

İrtibat için: Ali Erbatur: 0531 737 32 83

İsmail Erbatur: 0 539 943 44 96

Kardeşler Ford Oto Bakım Servisi, aracınıza özenli bakım sunar!



afyon araba tamircisi afyon araba tamircileri afyon araç tamir Kardeşler ford oto afyon Afyon Ali Erbatur İsmail Erbatur