Karayollarında çalışma yapılan yollar

TAKİP ET

Karayolları yol durum bülteni güncellendi. Karayollarında çalışma yapılan yollar nereler. işte bu sorunun cevabı...

4 Haziran 2021 ve 1 Ağustos 2021 tarihleri arasında Sakarya- Bozüyük yolunun 36-41.km leri arasında bulunan Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi tünellerinin Sakarya yönündeki tüpleri yapım, Bakım ve Onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılarak trafik akışı Bozüyük yöndeki diğer tüpten gidiş-geliş olarak sağlanacaktır.

Kocaeli-Sakarya yolunun 5.km.sinde sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım yan yoldan sağlanmaktadır.

 Ankara Çevre Otoyolunun Pozantı Kavşağı-Konya Kavşağı 5-6.km.leri arasındaki ayrım kolunda köprü onarım çalışmaları nedeniyle ayrım kolu trafiğe kapatılarak Ankara ve Konya istikametinde ulaşım Polis Akademisi Kavşağından sağlanmaktadır.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 39-41.km.leri arasında (Akçaabat Yıldızlı Mevkii) yol yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12.km.leri arasında köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kayseri- Niğde yolunun 36 - 43.km.leri arasında yol yapımı ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bartın-Kurucaşile yolunun 23-25.km.leri arasında (Bartın Çevre Yolu) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İspir-İkizdere yolunun 24-25 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Akseki-Manavgat yolunun 0-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Akşehir-Yunak yolunun 50-57.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

karayolları kapalı yollar karayolları yol durumu sorgulama çalışma yapılan yollar