Nazir Karakuz ve Ekibi, Dernek Başkanı Ahmet Uçmak'ı Ziyaret Etti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Eğitim Bir-Sen'in 1 Nolu Şubesi Başkanlığı için talip olan Nazir Karakuz ve ekibi, Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uçmak'ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, Ali Çetinkaya İlköğretim Kurumu ve İmam Hatip Orhan Gazi Ortaokulu Okul Müdürü Nazir Karakuz liderliğindeki ekip, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili bilgileri paylaşmak üzere Ahmet Uçmak ile bir araya geldi.

Ziyarette yer alan okul müdürleri arasında Abdullah Baydur, Yılmaz Serin, Fatih Toptop, Fikret Bey, ve Ramazan Kıymık da bulunmaktaydı.

Nazir Karakuz, Eğitim Bir-Sen'in 1 Nolu Şubesi üyesi olarak 2003 yılından beri sendikaya emek verdiğini belirterek, "Başkanımızın görev süresinin dolmasıyla birlikte, arkadaşlarımızın desteğiyle başkanlığımızı ilan ettik. Amacımız, Afyonkarahisar'da Eğitim Bir-Sen'in daha iyi yerlere gelmesi, üyelerin daha iyi temsil edilmesi ve okulların etkili bir şekilde ziyaret edilmesidir. Demokratik bir yarış içerisinde bu çıkışımızla, sendikamıza bir hareketlilik kazandırmayı hedefliyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda, Işıklar Balı Sultan İlkokulu Müdürü Abdullah Baydur, Başkan Ahmet Uçmak'a teşekkür ederek, el emeği göz nuru bir 3 boyutlu tablo hediye etti. Başkan Uçmak ise ziyaretten dolayı Nazir Karakuz ve ekibine başarılar dileyerek, demokratik yarışın hayırlı olmasını temenni etti