Kadın Kültür Evleri Projesi'ne belediyeden destek geldi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in talimatları ile Afyonkarahisar'ın ilçelerin tamamında başlatılan "Kadın Kültür Evleri Projesi'ne bir destek de Afyonkarahisar Belediyesi'nden geldi.

Afyonkarahisar İli merkez Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde tespit edilen 3 katlı binada oluşturulacak Kadın Kültür Evi’ni Afyonkarahisar Valiliğine tahsis edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kadınlarımızın bu binada çoğu alanda eğitim alacaklarını söyledi.  Yine burada kadınlarımızın yöresel değerlerimize makul kurslarda verileceğini açıklayan Başkanı, yaşama geçirilen ‘Kadın Kültür Evleri Projesi’ ile ev hanımlarının bir taraftan eğitim gördüğünü başka taraftan da sosyalleşerek ev ekonomilerine katkı sağladıklarını söyledi.

İlçelerde yaşama geçirilen Kadın Kültür Evi projesini kent merkezinde de oluşturacaklarını kaydeden Zeybek Başkan; “Sağolsun Valimiz Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Kadın Kültür Evleri’ne Afyonkarahisar Belediyesi olarak bizlerde destek vereceğiz. Hanım kardeşlerimizin sosyalleşmesi ve el ürünlerini tanıtması hedefiyle bu tür sosyal mesuliyet projelerine her vakit desteğimiz devam edecek” dedi.