Jonix Hava Temizleme Cihazları Yaşam Nefesiniz Oluyor

TAKİP ET

Hava temizleme cihazları, özellikle son zamanlarda sirkülasyonun yoğun olarak görüldüğü alanlarda kullanılmaktadır.

Hava temizleme cihazları, özellikle son zamanlarda sirkülasyonun yoğun olarak görüldüğü alanlarda kullanılmaktadır. Bu cihazlarda kullanılan filtreleme sistemi, ortamın derinlemesine temizliğinde en önemli hususlardan bir tanesidir. Günümüzde HEPA filtre, en etkili filtreleme sistemi olsa da 0.3 mikrondan küçük partiküller üzerinde etkili değildir. Bu durum, derinlemesine temizliği engellemektedir.

Non Thermal Plazma teknolojisiyle tasarlanan Jonix hava temizleme cihazları, sahip olduğu teknoloji sayesinde 0.3 mikrondan daha küçük partiküllerin bile giderilmesini sağlar. Bakteri, virüs, küf, uçucu organik bileşik virüsleri azaltan cihazlar aynı zamanda koronavirüs üzerinde de etkilidir. Kalabalık yerlerde https://havamtemiz.com/ Jonix hava temizleme cihazlarını kullanarak ortamın zahmetsizce partiküllerden arınmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ortamda bulunan kötü kokular da teknolojik hava temizleme cihazlarıyla giderilmektedir.

Kapalı Alanlarda Derinlemesine Temizlik için NTP Teknolojisi

NTP teknolojisi ile tasarlanan Jonix hava temizleme cihazları, her türlü kapalı alanda kullanılabilmektedir. Bu tür cihazların yoğunlukla kullanıldığı alanlar ise;

·        Eğitim kurumları
·        Hastaneler
·        İşyeri ve konutlar
·        Alışveriş merkezlerinde kullanılan mağaza hava temizleme
·        Konaklama alanları
·        Atık merkezleri
·        Üretim alanları
·        Güzellik salonları
·        Kuaförler şeklinde sıralanabilir.

Kapalı alanlarda havanın temizlenmesi için cihazı çalıştırdığınızda cihaz, 24 saat boyunca kesintisiz şekilde çalışır. Bunun yanı sıra yüksek bir performansa sahiptir. Ayrıca uzun süre çalıştığı için ortamda bulunan partiküllerin giderilmesinde önemli bir destekçidir.

NTP Teknolojisinin Gücünden Yararlanın

Jonix hava temizleme cihazları, üniversite laboratuvarlarınca onaylanmıştır. Çeşitli testlerden geçen bu cihazlar; Mükemmellik Sertifikası, Çevre Sağlık Sertifikası gibi onaylı belge ve sertifikalara da sahiptir. Böylelikle sirkülasyonun yoğun olarak görüldüğü kapalı alanlarda rahatlıkla kullanılabilir.
Sizlere sunulan hava temizleme cihazları, partiküller üzerinde etkili olduğu gibi aşırı nem etkileri ve alerjiler konusunda da dikkat çeken sonuçlar doğurur. Bu nedenle farklı alanlarda kullanılabilir, ortamın temizliğini kısa sürede sağlar.

Partiküller üzerinde etkili olmasının yanı sıra ortamda bulunan kötü kokuların da giderilmesini sağlar. Bu nedenle özellikle gıda sektöründe kullanıldığını ve etkili sonuçlar sunduğunu söyleyebiliriz. Sizler de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için çok daha temiz bir ortam için NTP teknolojisinden faydalanabilirsiniz.

jonix hava temizleyici jonix hava temizleme