JAWLINE DOLGU NASIL UYGULANIR?

TAKİP ET

Jawline dolgu çene, gıdı, boyun bölgelerine yapılan bir dolgu uygulamasıdır.

Jawline dolgu çene, gıdı, boyun bölgelerine yapılan bir dolgu uygulamasıdır. Çene hattı yüz bölgesinde ifadeyi belirleyen bir alandır. Kişilerde çenede görülen şekil bozuklukları doğuştan olabileceği gibi yaş aldıkça, geçirilen kaza sonucu veya kilo alıp vermelerde de oluşabilir. Bu durum kişinin günlük yaşantısını negatif olarak etkilemektedir. Jawline dolgu kişilerde prezentabl bir görüntü, doğru yüz ifadesini yansıtma, moral yüksekliği gibi pozitif etkiler yaratmaktadır. Kişinin hayat kalitesini doğrudan etkilemektedir.

Jawline dolgu uygulaması pratik bir işlemdir. Alınan sonuç açısından hızlı etki gösteren bir uygulamadır. Kişilerin ameliyat olmasına gerek kalmaz. Özellikle ameliyat olmaktan korkan kişiler için bir avantajdır. Zaman tasarrufu sağlar. Hemen uygulanabilir ve kısa sürede sonuç alınabilir bir yöntemdir.

Jawline dolgu 18 yaşından itibaren cinsiyet farkı gözetmeksizin herkese uygulanabilir. Uygulama öncesinde kişinin sağlık açısından bir engelinin olup olmadığı uygulayıcı doktor tarafından kontrol edilir. Bu sebeple uygulamanın yetkili klinik ve hastanelerde uzman doktor tarafından yapılması oldukça önemlidir.

Jawline Dolgu Niçin Yapılır?

Jawline dolgu uygulaması için yüzün çene bölümünde deformasyon veya memnuniyetsizlik yaratan bir görüntü olması gerekir. Jawline işlemi yaptırmak için en sık rastlanan sebepler şunlardır:

* Çenenin yüzün diğer bölümlerine oranla küçük ya da büyük olması

* Çenenin olması gerekenden daha yuvarlak ya da sivri olması

* Çenenin geride olması

* Çene ya da yüzün alt bölümünde hacimsel açıdan kayıp olması

* Çene kontürünün kaybolması

* Çenenin her iki yanının simetrik olmaması

* Gıdı bölgesinin veya çene alt kısmının sarkması

* Çenede çukur görülmesi (çene gamzesi)

* Boyunda ve çenede görülen kırışıklıklar

* Kaza veya ameliyat sonrasında çenede görülen şekil bozuklukları

Jawline Dolgu Nasıl Yapılır?

Jawline dolgu hyalüranik asidin gerekli bölgeye enjekte edilmesiyle yapılmaktadır. Hyalüranik asit, su bazlı bir maddedir. İnsan vücudunda doğal olarak bulunan bu madde zamanla kayba uğradığında dışarıdan dolgu olarak da verilebilmektedir. Hyalüranik asit, vücudun nem ve esneklik oranını arttırarak pürüzsüz, hacimli, sağlıklı bir görünüm sağlar. Jawline işlemine en büyük etkiyi hyalüranik asit dolgusu sağlamaktadır.

Jawline dolgu uygulaması kısa, basit, acısız bir işlemdir. Genel anesteziye gerek duyulmaz. İşlem öncesinde bölgeye anestezik krem sürülerek uyuşma sağlanır. Bu sayede kişiler acı hissetmemektedirler. Dolgu işlemi çok ince uçlu enjektörler yardımıyla cildin gerekli kısımlarına dolgu verilerek yapılır. Jawline işlemi uygulanan bölgenin çokluğu ve uygulama miktarına göre en fazla 30 dakika sürmektedir. Jawline dolgu işlemi sonrası kişiler oldukça konforlu bir iyileşme dönemi geçirirler. Kişi günlük yaşantısına hiç zorlanmadan devam edebilir.

Jawline dolgu uygulamasında dolgunun uygun bölgeye, gereken miktarda uygulanması en önemli kriterdir. Dolgu miktarının gerekenden az veya fazla uygulanması işlemin amacına ulaşmasına engel olmaktadır. Bu durum da kişilerde memnuniyetsizliğe yol açar. Dolgunun enjekte edileceği noktalar titizlikle belirlenmektedir. Yanlış noktalara yapılan dolgular bölgenin daha hasarlı görünümüne yol açar.

Jawline dolgu işleminin herhangi bir yan etkisi yoktur. İşlem sonrasında enjeksiyon bölgesinde şişlik oluşması normaldir. 1 hafta içerisinde şişlik tamamen yok olur ve dolgu yapılan bölge estetik görüntüsüne kavuşur.

Jawline Dolgu Ne Kadar Süre Kullanılır?

Jawline dolgu, kalıcı bir dolgu değildir. Kişinin genetik yapısı, yaşı, kullanılan dolgu malzemesi, dolgu miktarı gibi pek çok faktöre bağlı olarak kalıcılık süresi kişiden kişiye değişir. Ortalama 1 yıl kullanılmaktadır. Bazı kişilerde 1,5 yıla kadar kalıcılığı görülmüştür.

Yeniden uygulanabilir oluşu bu dolgunun avantajları arasındadır. Kişi hayatı boyunca dilediği kadar dolgu yaptırabilir.

Jawline Dolgu Faydaları Nelerdir?

Jawline dolgu tüm dünyada son yıllardaki popüler estetik uygulamaları arasındadır. Ülkemizde de tanınmış tanınmamış pek çok kişi tarafından revaçta bir uygulamadır. Jawline dolgunun bu kadar fazla tercih edilmesinin nedenleri şunlardır:

* Kişinin yüz hatlarını estetik ve orantılı bir görünüme kavuşturur.

* Kişiye belirgin bir çene görüntüsü sağlar.

* Çene, gıdı, boyun bölgesindeki deformasyonları giderir.

* Çenedeki asimetrik, yamuk görüntüyü yok eder.

* Acısız, pratik, genel anestezi olmadan, hızlı sonuç almayı sağlar.

* Ameliyatsız bir uygulama olduğu için fiyat açısından ekonomiktir.

* Kişinin mutlu ve özgüvenli olmasına yol açar.

* Kişi jawline dolgu işleminden memnun kalmazsa işlem geri alınarak tekrar eski görüntüye dönülebilir.

* Kişi istediğinde bu işlemi tekrar yineleyebilir.

* Yaşa bağlı oluşan sarkma ve kırışıklık gibi etkileri yok eder. Kişiye genç bir görünüm sağlar.

* Doğal içeriği sebebiyle vücuda zararı veya yan etkisi yoktur.

Jawline Dolgu Fiyatları Nasıldır?

Jawline dolgu fiyatları her uygulamada farklılık göstermektedir. Uygulanan bölge farklılıkları, dolgu miktarı, dolgu markası, uygulayan kişinin tecrübesi gibi faktörler fiyatı doğrudan etkilemektedir.

Sağlık kurumlarının internet sitelerinde fiyat belirtmeleri hem rekabet açısından hem etik açıdan yasal değildir. Bu nedenle en doğru bilgiyi 0212 2414624 nolu telefondan kliniğimizi arayarak alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Cliniqu