Jandarma, Sülün Beldesinde Ruhsatsız Silah Yakaladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Sülün Beldesi'nde bir şahsın evinde ruhsatsız silah bulundurduğu ve uyuşturucu madde kullandığına dair aldığı bilgi üzerine harekete geçti. Yapılan aramada, şahsın evinde (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Sülün Beldesi'nde güvenlik güçleri, şüpheli bir durumu değerlendirdikten sonra harekete geçti. E.A. (E-1978) isimli şahsın evinde ruhsatsız silah bulundurduğuna ve uyuşturucu madde kullandığına dair bilgi aldıktan sonra, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, adli makamlardan aldıkları arama kararıyla harekete geçti.

Yapılan arama sırasında, E.A.'nın ikametinde ve eklerinde (2) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet kuru sıkı tabanca bulundu. Bu durum, şahsın yasalara aykırı bir şekilde silah bulundurduğunu gösterdi. Olayın ardından adli tahkikat başlatıldı ve şüpheli E.A. hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak. Jandarmanın bu başarılı operasyonu, Sülün Beldesi'nde halkın güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor