Jandarma Ekipleri, Hocalar'da Yasadışı Kenevir Yetiştiriciliği Yapan Şüphelileri Yakaladı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Hocalar ilçesine bağlı Yeşilhisar Köyü öğütlü Yayla Mevkiinde yasadışı kenevir yetiştirildiği bilgisi üzerine başarılı bir operasyon düzenledi.

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen keşif ve gözetleme çalışmasının ardından S.K. (E-1977) ve M.Y. (E-1972) adlı şahıslar suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda onlarca kök kenevir bitkisi ve su hortumu ele geçirildi. Olayla ilgili adli süreç başlatıldı.

Hocalar'da Kenevir Ekimi Yapan İki Şüpheli Jandarma Tarafından Yakalandı!

Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı, Hocalar ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonla yasadışı kenevir yetiştiriciliği yapan iki şüpheliyi yakaladı. Yeşilhisar Köyü öğütlü Yayla Mevkiinde suçüstü yakalanan S.K. (E-1977) ve M.Y. (E-1972) adlı şahısların kenevir ekimini suçüstü yaparken yakalandığı belirtildi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda kenevir bitkileri ve su hortumu ele geçirildi.

Afyonkarahisar Jandarması, Hocalar'da Yasadışı Kenevir Ekimini Engelledi!

Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Hocalar ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla yasadışı kenevir yetiştiriciliği yapan şahıslar yakalandı. Yeşilhisar Köyü öğütlü Yayla Mevkiinde düzenlenen operasyonda S.K. (E-1977) ve M.Y. (E-1972) adlı şüpheliler suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde onlarca kök kenevir bitkisi ve su hortumu bulundu.

Hocalar Yasadışı Kenevir Ekiminde Jandarmanın Başarılı Operasyonu!

Afyonkarahisar Jandarma Komutanlığı, Hocalar ilçesindeki Yeşilhisar Köyü öğütlü Yayla Mevkiinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonunda S.K. (E-1977) ve M.Y. (E-1972) isimli şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların kenevir bitkileriyle birlikte ele geçirildiği operasyon sonrası adli süreç başlatıldı