Jandarma ekipleri ev, iş yeri ve bağ evi hırsızlarını yakaladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da ev, iş yeri ve bağ evlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 7 şüpheli Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çay ve Sultandağı ilçelerinde E.Y. liderliğinde E.Ü. D.Y., M.A.S., A.R.K., E.G. ve E.A. isimli şahısların örgüt kurmak sureti ile ev, iş yeri ve bağ evlerinden hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

Yapılan istihbari çalışmalar ve teknik takip sonucunda Sultandağı ilçe merkezinde, Çay ilçesi Yeşilyurt köyünde ve Konya ili Akşehir ilçesinde ikamet eden toplam 7 şahıs ev ve iş yerlerinde yakalandı

Şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 adet elektrikli motosiklet, 4 adet televizyon, 1 su motoru, 4 motorlu testere, 2 matkap, 42 adet 6,35 mm. tabanca mermisi ele geçirildi.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli hırsızlık ve suç eşyası satın alma suçlarından E.Y., D.Y., M.A.S. ve A.R.K. isimli şüpheliler çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine teslim edildi

afyon hırsızlık afyon hırsızlık haberleri afyonda hırsızlık olayları afyon bolvadin hırsızlık