İzmit Belediyesi Muharip Gaziler'i unutmadı

TAKİP ET

İzmit Belediyesi Muharip Gaziler'i unutmadı...Kocaeli'de İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi'ne bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Kentin her noktasına dokunmayı kendisine görev edinen İzmit Belediyesi, bu topraklar amacıyla cephede mücadele eden gazilerini de bir kez daha unutmayarak Kurban Bayramı evvel ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Yenidoğan Mehmet Ali Kağıtçı Sokak’ta tespit edilen Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi’ne giderek gazilerle bir araya geldi. 

Ziyarette İzmit Belediyesi yöneticilerini Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Nurettin Recep Sağlık ile bir arada Başkan Yardımcısı Ali Paşa Ay, idare kurulu delegesi Cemil Toptimur ve Kore gazisi Kamil Başer karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Emirşah Torun ve Cem Şakoğlu, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını ve bayram tebriklerini iletirken Başkan Sağlık’ta nazik ziyaretleri amacıyla İzmit Belediyesi yetkililerine ve selamlarını ileten Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.