İzmir Gaziemir'in İlk Kaykay Parkı Hayata Geçiyor

TAKİP ET

Gaziemir Belediyesi, sağlıklı nesillerin yetişmesi ve gençlerin spor yapabileceği özel alanları desteklemek adına önemli bir adım atıyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda liderliğinde, gençlerin yoğun talepleri doğrultusunda, ilçenin ilk kaykay parkının inşasına başlanmış durumda.

Kaykay Parkı: Gençlerin Eğlenceli Spor Alanı

800 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen Kaykay Parkı, Atıfbey Mahallesi'nde gençlerin enerjisine ve spor tutkularına hitap edecek. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, betonla kaplanan parkta özel tasarımlı parkurlar oluşturularak gençlere eğlenceli bir spor deneyimi sunulacak. Park, gençlerin kaykay yapabileceği özel alanlarla donatılacak, içerisinde rampalar, bench'ler ve boxlar bulunacak.

Gaziemir Belediye Başkanı'ndan Destek Açıklaması

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, gençlerin spor yapma taleplerine duyarsız kalmayarak özel bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirtti. "Gençlerimizden gelen özel bir talebi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizin ilk kaykay parkını uzun süren bir çalışmanın ardından hayata geçiriyoruz. Zemin çalışmalarını tamamladığımız parkı, rampa, bench ve boxların yer aldığı parkurlarla donatarak hizmete sunacağız. Parkın tamamlanmasıyla birlikte, kaykay tutkunu gençlerimiz burada özgürce spor yapabilecekler" şeklinde konuştu.

Gaziemir Belediye Başkanı, gençlerin sporun her branşını yapabilmeleri için destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, ilçenin spor altyapısını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti