İzmir Aliağa'da Basketbol kursları eğlenceli geçiyor

TAKİP ET

İzmir'de Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları bünyesindeki Basketbol kursları, çocuklara sporla iç içe eğlenceli bir tatil yaşatıyor.

Aliağa Belediyesi Spor Salonu ve Helvacı Spor Salonu’nda yapılan kurslarda 2009-2013 doğumlu öğrenciler basketbolun esas teknikleriyle antrenman yapıyor. Profesyonel eğitmenler ile birlikte yapılan kurslarda öğrenciler spor yaparak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Aynı vakitte kurslar yardımıyla çocukların tatillerini verimli geçirmeleri amaçlanırken bedensel gelişimlerine de katkı sağlanması hedefleniyor.

Basketbol yardımıyla çocukların sosyalleşmelerine ve gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini bildiren Aliağa Belediyesi Basketbol Eğitmeni Ediz Güleryüz, “Pandemiden sonra yaz spor okullarımız 21 Haziran itibariyle başladı. Antrenmanlarımızı Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda yapıyoruz. Haftanın belirli günlerinde de Helvacı’da oluyoruz. Helvacı ile birlikte toplam 180 kursiyerimiz var. Kurslarımız ile çocuklarımızın pandemi ardından hem sosyalleşmelerini hem de antrenmanlar yardımıyla gelişimlerine katkı gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.