İYİ Parti'den "Evlenecek Çiftlere 50 Bin Lira Nakit Yardımı" İddiasına Tepki!

TAKİP ET

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in Kayıhan beldesinde yaptığı "Evlenecek çiftlere 50 bin lira nakit yardımı verilecek" açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Olgun, AK Parti'nin 22 yıldır sürdürdüğü "yalan siyaseti"ni eleştirerek, "At yalanı kim sever inanını" ifadesini kullandı.

Milletvekili Olgun, AK Parti'nin seçim dönemlerinde ortaya attığı iddiaları "yalan makinesi" olarak nitelendirirken, Cumhurbaşkanı'nın bu tür açıklamaları duyması halinde ilgili kişileri partiden atacağını iddia etti. Evlenecek çiftlere nakdi yardım gibi bir imkanın daha önce neden hayata geçirilmediğini sorgulayan Olgun, ekonomik krizle boğuşan halkın gerçek sorunlarına çözüm üretmek yerine seçim vaatleriyle oy avına çıktıklarını öne sürdü.

"Kimler inanacak sizin sözünüze göreceğiz" diyerek AK Parti'nin vaatlerine güvenilirliğini sorgulayan Olgun, böyle bir nakit yardımın daha önce hangi AK Partili belediye tarafından gerçekleştirildiğini açıklamasını talep etti