İstinye'de Anahtarlara Fısıldayanadam Murat ÇELİK !!

TAKİP ET

Hayatımızın vazgeçilmezidir araçlarımız. Araçlarımızı her türlü zarardan korumak için birçok önlemler alırız.

Otomobilimizi çevremizdeki birçok zarar verici riskten korumak için ilk yapacağımız şey tabiî ki de aracımızı güvenli bir yerde muhafaza etmemiz gerekmektedir. Bunun için de otoparklar en güvenli alanlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir sonraki riskimiz ise anahtarların kopyalanmasıdır. Bu riskin önüne geçmek için de anahtarımızı kısa süreli de dahi olsa hiç kimseye emanet etmemeliyiz. Çünkü oto anahtarı yapılması kısa bir süre alacak ve bu durumda aracımız tehlikeye girebilecektir.

 

Arabayı eğer sıfır aldıysak yedek anahtarı ile bayiden teslim alabiliyoruz. Ancak aracımızı ikinci el olarak satın aldıysak, satın aldığımız kişi ya anahtarı bilerek vermez yada kayboldu diyerek yedek anahtarı bize temiz edemez. Anahtarımızın tek olması birçok sıkıntıyı da beraberinde getirebilir. Anahtarımız zaman içerisinde kaybolabilir ya da arıza yapabilir. Bu durumlar genelde acil durumlara da denk gelebilmektedir.

 

Bu gibi durumlarda çekici çağırmak, yetkili servise götürmek hem maddi olarak hem de zaman açısından bize kayıplar sağlayacaktır.

 

İmmobilizer ismini arabası olanlar mutlaka duymuştur. Araçlarımızın kontak sistemine yerleştirilen elektronik bir devre sayesinde günümüzde en çok araç çalınma yöntemi olan Düz kontak ile çalıştırma İmmobilizer için geçerli değildir. Yani aracımızda İmmobilizer varsa düz kontak yapılması ve araç çalınması söz konusu olmayacaktır. İşte bu anda Çocukluğundan beri anahtar ve kilit işinden başka meslek ile uğraşmayan anahtarcı Murat Çelik devreye girer.

 

İmmobilizer Anahtar deyince bu işe gönül veren İstanbul Sariyer İstinye`de baba mesleğini devam ettiren Murat ÇELİK ilk akla gelen isimlerdendir. ” Anahtarlara Fisildayanadam” ve ” İstinye Murat ” olarak bilinen Murat ÇELİK immobilizer anahtar sektörüne vermiş olduğu katkı ve bilgiler ile herkes tarafından tercih edilen isim olmayı başarmıştır. Özellikle İmmobilizer Anahtar, araç adresinde kopyalama ve tamir hizmetleri müşteri memnuniyetine verdiği değeri ortaya koymaktadır.  Aracınız her nerede olursa olsun , kilitli kaldıysa Murat Çelik aracınızın bulunduğu yere gelerek İmmobilizer Anahtar hizmetini araç başında veriyor.

 

Özellikle yetkili servislerde yüksek ücret ödeyerek araba anahtarı hizmeti alan müşteriler  yetkili servislere ödediğini tutarın yarısı kadar maliyetle aracınızın başında anahtar tamiri veya anahtar kopyalama işlemini yaptırabiliyor. Bunları yaparken oto anahtar tamir hizmetlerini de sizlere garantili olarak sunuyor.

 

Ayrıca Kale Kilit Sarıyer/İstanbul bayisi olan ÇELİK ANAHTAR/MURAT ÇELİK İstinye Mh. Sarıyer Cad. No:35/C SARIYER/İSTANBUL adresinde hizmet vermektedir.


ARACINIZIN ANAHTARI KAYBOLDUYSA YADA ARIZALANDI İSE BİZLERE 0532 637 7915 NOLU TELEFONDAN 7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ.

 

Tanıtım yazısıdır