İstanbul İçerisinde Sepette Vinç

TAKİP ET

20 yıldır sektörde aktif bir şekilde müşterilerine hizmet vermeye devam eden firma, müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede karşılayarak adından bahsettirmeye devam ediyor.

20 yıldır sektörde aktif bir şekilde müşterilerine hizmet vermeye devam eden firma, müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede karşılayarak adından bahsettirmeye devam ediyor.

Hizmet Kalitesi Öncelikleri

Sektörde geçen her yıl kendilerini yenileyerek, eksin olan yanlarını tamamlayarak, müşterilerinin taleplerine anında cevap vererek kendilerine bir yer edinmeyi başaran firma bugün sektörün öncüleri arasına adını yazdırmayı başardı. Kullandıkları araçları sürekli olarak yenilemeleri, mevcut araçlarının bakımlarını düzenli olarak yapmaları ve müşterilerden gelen talepleri anında değerlendirmeye alarak hızlı bir şekilde geri dönüş yapmaları kiralık vinç sektörünün iş anlayışına yeni bir boyut kazandırmalarını sağladı.

Araçların yeni ve bakımlı olmaları sayesinde, hizmet esnasında oluşabilecek arızaların da önüne geçtikleri için, işleri hızlı ilerleyen müşterilerin memnuniyetini ve güvenini kazandılar. Tamamen kurumsal hizmet anlayışı ile hareket ettiklerinden, işlerini son derece ciddiye alan bir firma olarak sektördeki yerlerini sağlamlaştırıyorlar.

Hedefleri Neler?

Şimdiye kadar ki başarılarının sırrı olarak, işlerini ciddiyetle yapmaları ve sürekli olarak kendilerini yenilemenin yollarını aramaları gören firma, bundan sonrası için de kendine çok büyük hedefler koymuş durumda. Başarıya sadece kendilerinin ulaşması için değil, aynı başarıya müşterilerinin de ulaşabilmesi için vinç kiralama sektöründe kendilerine tam müşteri memnuniyetini hedef koyuyor. Müşterilerinden gelen talep ve şikayetleri son derece büyük bir titizlikle değerlendirerek bu şikayetlerin nasıl ortadan kaldırılabileceği konusunda araştırmalar yapıyorlar. Elde ettikleri sonuçlar neticesinde, araç filolarında yer alan araçların son model ve bakımlarının düzenli olarak yapılmış olmasına özen gösteriyorlar. Çalışan personelin müşteriler ile olan iletişiminin en doğru şekilde olabilmesi için çalışıyorlar.

Hizmet Politikaları Neler?

Sürekli olarak kendilerini yenileyerek müşterilerine en hızlı şekilde en güvenilir hizmeti sunmak. Bu hizmeti sunarken de temel çalışma prensipleri doğrultusunda, güler yüzlü ve hoş görülü bir politika izlemek hizmet politikalarının temelini oluşturuyor. Her sene filolarına ekledikleri her yeni vinç, kendilerine memnuniyeti ve güveni tam bir müşteri portföyü olarak geri dönüyor. www.sepetlivinckiralama.net internet üzerinden kısa bir araştırma yaptığınız zaman işlerini ne kadar ciddiye alarak yaptıklarını siz de göreceksiniz.