İstanbul'da Berber Sıra Kavgası Ölümle Sonuçlandı

TAKİP ET

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir berberde meydana gelen sıra kavgası, trajik bir sonla sonuçlandı. Kavga sırasında aldığı yumrukla fenalaşan genç, hastanede hayatını kaybetti. Olayın acı anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar:

İstanbul Kartal ilçesinde bulunan bir berberde, müşteriler arasında sıra nedeniyle çıkan bir tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi kafasına aldığı yumruk sonucu fenalaşarak yere düştü. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan bu üzücü olayın detaylarına göre, berber dükkanına gelen iki müşteri arasında sıra konusunda başlayan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Berber dükkanının önünde çıkan kavga, diğer vatandaşların da dahil olduğu bir grup tarafından izlendi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, fenalaşan genç adama hemen müdahale etti. Ancak maalesef, genç adamın hayatını kurtarmak mümkün olmadı. Türki Yıldırım adlı genç, hastanede yaşamını yitirdi.

Türki Yıldırım'ın naaşı, memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde toprağa verildi. Olayın ardından baba Davut Yıldırım, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunarak, "Oğlum Türki hakka yürümüştür. Başımız Sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin." ifadelerini kullandı.