İSTANBUL ANTALYA TAŞIMACILIK

TAKİP ET

Antalya taşımacılık firmaları arasında tercih yapmak elbette zor

Antalya taşımacılık firmaları arasında tercih yapmak elbette zor. Yalnızca arama motorundan bir arama yaptığınızda bile 1.670.000 sonuç çıkıyor. Bu sonuçlar arasında elbette hepsi ile iletişime geçip fiyat almak ve bilgi almak mümkün olmuyor fakat bir kaç firma ile iletişime geçip hem taşıma hakkında bilgi hemde fiyat bilgisi almış oluyorsunuz. Ama Antalya evden eve nakliyat sektöründe nakliyat fiyatları arasın da büyük uçurum söz konusudur.

İstanbul Antalya evden eve taşımacılık fiyat araştırması yaptığınız zaman taşıma şirketleri fiyat teklifleri arasında ki farkın bariz belli olduğunu göreceksinizdir. Nakliyat fiyatlarının arasında ki farkın sebeplerine bakacak olursak şöyle;  eşyanın miktarı, alınacağı adres ile taşınacağı adres arasında ki mesafe, eşyaların alınacağı bina merdiven katı ile teslim edilecek kat, her iki katta da asansör kullanım durumu, asansörler eşya taşımaya elverişli mi, elverişli değil ise dış cephe asansör kullanılacak mı, taşıma sigorta bedeli, demirbaş eşyalar dışında kalan eşyaların paketlenip paketlenemeyeceği ve taşıma türüne ( parsiyel taşıma veya özel taşıma ) göre nakliyat fiyat unsuru değişiklik göstermektedir.

Çok düşük fiyatlar ile karşılaşmanız elbette ki mümkün fakat beklediğiniz hizmeti almanız mümkün olmayacaktır muhtemelen. Çok düşük rakamlar ile hizmet sunmak isteyen ve profesyonel hizmet sunduğunu iddia eden firmalar sizin aldığınız hizmeti muhtemelen hizmetten uzak yapılmış bir hizmet olarak alabilirsiniz.Nakliyat hizmetleri alırken firma seçimine lütfen dikkat ediniz! Unutmayın ki seçim yaptığınız firma aldığınız hizmeti belirler.

İstanbul Antalya evden eve taşıma hizmetlerini talep yoğunluğuna göre haftalık olarak geniş araç filosu ve eleman kadrosu ile profesyonel hizmet anlayışı ile hizmetler sunmaktayız.

Yalnızca ev taşıma için değil ofis taşıma, parça eşya taşıma, parsiyel taşıma, çeyiz eşyası taşıma, bekar eşyası taşıma, paletli malzeme taşıma, yazlık taşıma gibi parça veya komple taşıma hizmetleri sunmaktayız.

Akdeniz Nakliyat firmamız tarafından Antalya'da ev, ofis, parça eşya taşıma hizmetleri verilmektedir. Antalya'da ki nakliye şirketleri arasında öncü firma olarak yer edinmeyi başarmış ve bunu da memnun müşterilerine borçlu olan Akdeniz Nakliyat firmamız, ekonomik fiyat seçenekleri sunarak profesyonellikle çalışmalar sürdürmektedir.

İstanbul'dan Antalya'ya veya Antalya'dan İstanbul'a evinizi, ofisinizi veya parça eşyalarınızı taşımak istediğinizde sizlerde gönül rahatlığı ile nakliyat firmamızı arayarak detaylı bilgi alabilir ve ekonomik fiyat teklifleri ile taşımak istediğiniz tüm eşyaların yılların oluşturduğu tecrübe ile rahatlıkla taşınmasını sağlayabilirsiniz.