İscehisar'da yol açma ve tuzlama çalışmaları yapılıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle İscehisar Belediyesi bağlı ekiplerce ilçenin tamamında kar temizliği çalışmaları sürdürülüyor.

İscehisar Belediyesi, ilçede kar temizleme çalışmalarında cadde ve sokakları, iş makineleri ve traktörler yardımıyla temizliyor.

Bağlantı yollarının ulaşıma açık tutulması için de seferber olan ekipler, bu yollarda da kar küreme çalışmaları yaparak, ihtiyaç duyulan yerlerde tuzlama ve kumlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 

Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşımın aksamaması adına, devlet hastanesi yolu başta olmak üzere ilçemiz genelinde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor.Yolda çalışan İscehisar Belediyemize ait araçlarla beraberiz. Biz bu yağışlara felaket demiyoruz, beyaz bereket diyoruz. Bu beyaz bereket olmasaydı bizler yaz ayında susuzluktan sıkıntı çekebilirdik. Tüm yurdumuzun da bu berekete ihtiyacı var. Elhamdülillah Cenab-ı Mevlamız da bu bereketi nasip etti. Yeter ki bereket olsun dedi

Başkan Şahin, kar küreme çalışmalarını yerinde incelemesinin yanı sıra mahallelerde vatandaşlarla da bulaşarak sohbet etti, onların istek ve taleplerini de dinledi. Başkan ayrıca; Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına İscehisar Afyonkarahisar güzergahındaki otobüs seferlerimiz devam etmekte olup, etkili olan yağışı dolayısıyla sefer saatlerinde gecikmeler yaşanmaktadır dedi.

Haber : Afyon Kent Haber