İscehisar Belediyesi, Hes İlaç Afyonspor'a Maç Desteği Sunuyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da heyecanla beklenen Hes İlaç Afyonspor - Kırşehir FSK maçı için İscehisar Belediyesi, futbolseverlere destek oluyor. Belediye, maç günü için ücretsiz otobüs hizmeti sağlayarak taraftarları stadyuma taşıyacak.

Afyonkarahisar'ın spor sahnesi, Hes İlaç Afyonspor'un heyecan verici maçlarıyla coşuyor. 4 Eylül Pazartesi günü, Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanacak olan Hes İlaç Afyonspor - Kırşehir FSK maçı, futbolseverler için büyük bir öneme sahip. Bu heyecanı paylaşmak isteyen İscehisar Belediyesi, taraftarlara destek oluyor.

İscehisar Belediyesi, maç günü için özel bir hizmet sunuyor. Saat 18.30'da İscehisar Belediyesi önünden ücretsiz otobüs kaldırılacak ve taraftarlar, maçı coşkuyla izlemek için stadyuma taşınacaklar. Bu özel hizmet, İscehisar Belediyesi'nin sporun ve yerel takımın yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Karşılaşma, 4 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'dde Afyon Zafer Stadyumu'nda gerçekleşecek. İscehisar Belediyesi'nin sunacağı otobüs hizmeti, taraftarların maça kolayca katılabilmelerini sağlayacak ve yerel takımın yanında olan birlik ve beraberliği vurgulayacak

İscehisar Belediyesi Hes İlaç Afyonspor